Heirloom Vineyards Coonawarra Cabernet Sauvignon 2016

Heirloom Vineyards Coonawarra Cabernet Sauvignon 2016

Medalie de Aur, AWC Vienna International Wine Show 2018

Un Cabernet de vie unică extraordinar, puternic, complex, tridimensional. Dacă nasul e aproape bordelez, gustul e mai degrabă Super Tuscan, cu debut de dude și arome dominante de coacăze negre, prune, fructe de pădure, împletite cu adieri de ciocolată cu mentă, condimente și cedru. Ușor cărnos, cu tanini eleganți și plăcuți, aciditate bună care echilibrează textura generoasă și sfârșit lung.

120,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Coonawarra Cabernet Sauvignon 2016

Coonawarra Cabernet Sauvignon 2016

Un Cabernet de vie unică extraordinar, puternic, complex, tridimensional. Dacă nasul e aproape bordelez, gustul e mai degrabă Super Tuscan, cu debut de dude și arome dominante de coacăze negre, prune, fructe de pădure, împletite cu adieri de ciocolată cu mentă, condimente și cedru. Ușor cărnos, cu tanini eleganți și plăcuți, aciditate bună care echilibrează textura generoasă și sfârșit lung.

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Heirloom Vineyards Coonawarra Cabernet Sauvignon 2016

Producător: Heirloom Vineyards - Coonawara, Australia de Sud

Soi: Cabernet Sauvignon - struguri dintr-o vie unică, îngrijiți manual, sortați ciorchine cu ciorchine

Culoare: roșu-purpuriu strălucitor  

Miros: parfum de dude negre cu o adiere de dude albe, zmeură, rug de mure, violete zdrobite și aluzii de ciuperci, măsline, ierburi aromate uscate, condimente și tufăriș

Gust: puternic, complex, tridimensional; dacă nasul e aproape bordelez, gustul e mai degrabă Super Tuscan, cu debut de dude și arome dominante de coacăze negre, prune, fructe de pădure, împletite cu adieri de ciocolată cu mentă, condimente și cedru; ușor cărnos, cu tanini eleganți și plăcuți, aciditate bună care echilibrează textura generoasă; sfârșit intens și lung

Recomandări gastronomice: preparate simple din carne de vită, miel, vânat și brânzeturi - Gorgonzola, Parmezan, blue cheese

Alcool: 14,5%

Temperatura de servire: 15-18°C

Potențial de păstrare: 20+ ani

Maturat 24 luni în stejar franțuzesc.

Medalie de Aur, AWC Vienna International Wine Show 2018 

Medalie de Aur / 96 Puncte, Sommelier Wine & Spirit Challenge 2018 

La Heirloom Vineyards, podgorie pe care au înființat-o în 2000, Zar și Elena Brooks și-au propus să păstreze tradiția Lumii vechi și să folosească cei mai buni struguri din viile vechi și unice ale Australiei de Sud, îmbrățișând principiile viticulturii organice și biodinamice.

James Halliday, cel mai apreciat critic de vin australian, spunea în 2011 că ”Heirloom este una dintre mai bune podgdorii noi, iar calitatea vinurilor lor este eminentă.”

2 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cele mai vândute

mai mult

Produse noi

mai mult