Muga Rosado 2017

Muga Rosado 2017

Un roze frumos, cu parfum și arome de căpșuni, piersică și flori. Corp mediu, o ușoară tensiune fenolică și sfârșit crocant.

 

57,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Rosado 2017

Rosado 2017

Un roze frumos, cu parfum și arome de căpșuni, piersică și flori. Corp mediu, o ușoară tensiune fenolică și sfârșit crocant.

 

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Muga Rosado 2017

Producător: Muga - Rioja, Spania

Soi: 60% Garnacha, 30% Viura, 10% Tempranillo

Culoare: roz-somon deschis și strălucitor, cu tente portocalii

Miros: arome complexe de fructe albe cu sâmbure

Gust: proaspăt, cu o aciditate foarte plăcută; aromele din miros sunt însoțite de cele de lychee, caisă și o tușă de brutărie; drojdii fine, elegante și bine-integrate; sfârșit lung în care se combină dulceața, prospețimea și aciditatea        

Recomandări gastronomice: carne albă, orez cu carne, legume, salate complexe, risotto, sushi, friptură cu sos tartar, brânză de capră

Alcool: 13%

Temperatura de servire: 10°C

Fermentat 15-20 zile în butoaie de lemn, la 16-18°C, după care stă pe drojdii 3 luni pentru a-i potența calitățile organoleptice. Stabilizat prin răcire, filtrat și îmbuteliat. 

Ediția 2015 - 91 Puncte Vinous / Antonio Galloni: ”Roz-portocaliu pal. Miros vibrant de fructe roșii, ulei de trandafir și portocală roșie, cu note minerale și piperate. În gură, e suculent și incisiv, cu arome intense de zmeură, cireșe amare și coajă rasă de portocală care îmbină frumos puterea cu delicatețea. Sfârșitul e foarte lung și mineral, cu un fundal de flori zaharisite.”

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cele mai vândute

mai mult