Montemajor ”Petra Ceci” Aglianico 2015

Montemajor ”Petra Ceci” Aglianico 2015

97 Puncte Luca Maroni

Încântător, cu note de fructe negre de pădure și prune coapte, împletite cu note florale și de plante mediteraneene. La gust, e maiestuos, puternic, rotund și echilibrat, cu tanini remarcabili și o lungime minunată, pe note fine, minerale.

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

58,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

”Petra Ceci” Aglianico 2015

”Petra Ceci” Aglianico 2015

Încântător, cu note de fructe negre de pădure și prune coapte, împletite cu note florale și de plante mediteraneene. La gust, e maiestuos, puternic, rotund și echilibrat, cu tanini remarcabili și o lungime minunată, pe note fine, minerale.

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Montemajor ”Petra Ceci” Aglianico Calabria IGP 2015

Producător: Azienda Montemajor - Calabria

Soi: Aglianico

Culoare: roșu-purpuriu intens

Miros: încântător, cu note de fructe negre de pădure, prune coapte, împletite cu note florale și de plante mediteraneene

Gust: maiestuos, puternic, rotund și echilibrat, cu tanini remarcabili și o lungime minunată, pe note fine, minerale

Recomandări gastronomice: friptură, grătar, tocană, brânzeturi maturate 

Alcool: 13,5%

Temperatura de servire: 15-18°C

Potențial de păstrare: 2024

97 Puncte Luca Maroni

Montemajor este proprietatea unui renumit oenolog, Mario Ercolino și a soției sale, Roberta Pirone. Deși podgoria este situată în Campania, cei doi soți au cumpărat, în timp, mai multe vii din sudul Italiei. Atent alese, ele au o expunere extraordinară, vițe vechi și un potențial formidabil. Mario Ercolino a învățat să facă vin de la părinții săi, alături de care a lucrat la cunoscuta lor proprietate Feudi di San Gregorio, cea care a pus Campania pe harta mondială a vinului. Vinurile lui sunt recunoscute pentru corpolență, puritatea fructului și finețea deosebită. De regulă, el recoltează cu 7 - 10 zile mai târziu, pentru a obține un surplus de maturitate și intensitate. Este foarte iubit de critici și, în special, de Luca Maroni.

La Montemajor, strugurii sunt presați foarte delicat, iar fermentația are loc în tancuri de inox, la temperatură controlată.

9 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cele mai vândute

mai mult

Produse noi

mai mult