Nals Margreid Pinot Bianco ”Berg” 2018

Nals Margreid Pinot Bianco ”Berg” 2018

92 Puncte James Suckling:

Proaspăt, elegant și mineral, cu buchet floral și o adiere de mere. Cu o aciditate remarcabilă și corp frumos, răsfață palatul cu plăcute arome de măr și ananas.    

59,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Pinot Bianco ”Berg” 2018

Pinot Bianco ”Berg” 2018

Proaspăt, elegant și mineral, cu buchet floral și o adiere de mere. Cu o aciditate remarcabilă și corp frumos, răsfață palatul cu plăcute arome de măr și ananas.    

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Nals Margreid Pinot Bianco ”Berg” 2018

Producător: Nals Margreid - Alto Adige / Tirolul de Sud

Soi: Pinot Bianco

Culoare: galben-pai  

Miros: proaspăt, cu note de ierburi, gutui coapte, măr

Gust: foarte elegant, echilibrat și proaspăt, cu o aciditate remarcabilă și corp frumos, răsfață palatul cu plăcute arome de măr și ananas        

Recomandări gastronomice: foarte plăcut ca aperitiv, este un companion foarte plăcut pentru antreuri ușoare, sparanghel, preparate din pește și carne albă, file de vițel cu capere, supă de parmezan

Alcool: 13,5%

Temperatura de servire: 10°C

Recomandare de consum: 2-6 ani

Maturat 5 luni tancuri de inox.

Începând cu ediția 2018, vinurile din linia clasică a Nals Margreid poartă, fiecare, câte un nume - Berg (deal, în germană), în cazul Pinot-ului Bianco.

Ediția 2017 - 92 Puncte James Suckling: ”Vinul are o bogăție și niște subtonuri calcaroase care îl fac complex și lung. Corp mediu. Un vin fantastic la banii ăștia.”

Ediția 2014 - 92 Puncte James Suckling

Podgoria Nals Margreid s-a instalat de multă vreme în Olimpul producătorilor din Alto Adige. Vinurile lor sunt tot mai reprezentative pentru această regiune, mai definite stilistic și impecabile din punct de vedere stilistic. Ele sunt rezultatul selecționării radicale a strugurilor atât în vie cât și în cramă.

Înființată în 1985 prin fuziunea a două podgorii istorice, Nalles și Magrè-Niclara, Nals Margreid este astăzi o cooperativă care reunește 138 de viticultori și 150 de hectare de vie. Din respect pentru natură și consumatori, nu se folosesc pesticide sau alte produse chimice, iar majoritatea lucrărilor se efectuează manual. Varietatea mare a soiurilor cultivate, îi permite oenologului Harald Schraffl să-și exerseze talentul creând unele dintre vinurile ”must have” ale apelațiunii. În ciuda diversității impresionante, toate sunt făcute cu o acurateță rară, care le plasează în rândul vinurilor de clasă mondială.

Nu în ultimul rând, în 2011, vechea cramă a fost înlocuită cu o construcție modernă, dar ancorată în tradiția locului – o adevărată atracție turistică, la fel de remarcabilă precum vinurile ei.

10 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cele mai vândute

mai mult

Produse noi

mai mult