Nals Margreid Pinot Grigio 2017

Nals Margreid Pinot Grigio 2017

90 Puncte James Suckling:

”Un Pinot Grigio proaspăt și vioi, cu caracter mineral. Subtonuri de lămâie și ierburi proaspete. Foarte frumos pe palat. Corp mediu. Sfârșit curat.”

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

59,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Pinot Grigio 2017

Pinot Grigio 2017

”Un Pinot Grigio proaspăt și vioi, cu caracter mineral. Subtonuri de lămâie și ierburi proaspete. Foarte frumos pe palat. Corp mediu. Sfârșit curat.”

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Nals Margreid Pinot Grigio 2017

Producător: Nals Margreid - Alto Adige / Tirolul de Sud

Soi: Pinot Grigio - vițe vechi de 80 de ani

Culoare: galben-pai  

Miros: flori sălbatice de primăvară, ierburi și piatră zdrobită

Gust: aciditate, lungime și structură extraordinare; corp plin, cu arome de pară coaptă, nectarină și o notă minerală de praf de pușcă          

Recomandări gastronomice: foarte bun ca aperitiv, merge bine și cu preparate ușoare, delicate sau din ciuperci

Alcool: 13,5%

Temperatura de servire: 10°C

Recomandare de consum: 2-5 ani

Maturat 5 luni în tancuri de oțel.

90 Puncte James Suckling: ”Un Pinot Grigio proaspăt și vioi, cu caracter mineral. Subtonuri de lămâie și ierburi proaspete. Foarte frumos pe palat. Corp mediu. Sfârșit curat.”

Podgoria Nals Margreid s-a instalat de multă vreme în Olimpul producătorilor din Alto Adige. Vinurile lor sunt tot mai reprezentative pentru această regiune, mai definite și impecabile din punct de vedere stilistic. Ele sunt rezultatul selecționării radicale a strugurilor atât în vie cât și în cramă.

Înființată în 1985 prin fuziunea a două podgorii istorice, Nalles și Magrè-Niclara, Nals Margreid este astăzi o cooperativă care reunește 138 de viticultori și 150 de hectare de vie. Din respect pentru natură și consumatori, nu se folosesc pesticide sau alte produse chimice, iar majoritatea lucrărilor se efectuează manual. Varietatea mare a soiurilor cultivate, îi permite oenologului Harald Schraffl să-și exerseze talentul creând unele dintre vinurile ”must have” ale apelațiunii. În ciuda diversității impresionante, toate sunt făcute cu o acurateță rară, care le plasează în rândul vinurilor de clasă mondială.

Nu în ultimul rând, în 2011, vechea cramă a fost înlocuită cu o construcție modernă, dar ancorată în tradiția locului – o adevărată atracție turistică, la fel de remarcabilă precum vinurile ei.

7 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cele mai vândute

mai mult

Produse noi

mai mult