Nals Margreid Sauvignon Blanc 2017

Nals Margreid Sauvignon Blanc 2017

90 Puncte James Suckling:

”Un Sauvignon frumos, cu note de lime și adieri de caisă și iarbă. Un vin alb cu corp mediu și arome de măr feliat și lămâie. Moale, fructat și proaspăt.”

59,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Sauvignon Blanc 2017

Sauvignon Blanc 2017

”Un Sauvignon frumos, cu note de lime și adieri de caisă și iarbă. Un vin alb cu corp mediu și arome de măr feliat și lămâie. Moale, fructat și proaspăt.”

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Nals Margreid Sauvignon Blanc 2017

Producător: Nals Margreid - Alto Adige / Tirolul de Sud

Soi: Sauvignon Blanc

Culoare: galben deschis  

Miros: o abundență de arome de grapefruit și lămâie

Gust: foarte proaspăt, puternic aromatic, cu structură proaspătă și arome înviorătoare de grapefruit și flori de soc        

Recomandări gastronomice: un minunat aperitiv, dar și un companion plăcut pentru antreuri cu legume, paste și pește

Alcool: 13%

Temperatura de servire: 10°C

Potențial de învechire: 2-5 ani

Maturat 5 luni în tancuri de inox.

90 Puncte James Suckling: ”Un Sauvignon frumos, cu note de lime și adieri de caisă și iarbă. Un vin alb cu corp mediu și arome de măr feliat și lămâie. Moale, fructat și proaspăt.”

Ediția 2014: 91 Puncte Suckling

Podgoria Nals Margreid s-a instalat de multă vreme în Olimpul producătorilor din Alto Adige. Vinurile lor sunt tot mai reprezentative pentru această regiune, mai definite și impecabile din punct de vedere stilistic. Ele sunt rezultatul selecționării radicale a strugurilor atât în vie cât și în cramă.

Înființată în 1985 prin fuziunea a două podgorii istorice, Nalles și Magrè-Niclara, Nals Margreid este astăzi o cooperativă care reunește 138 de viticultori și 150 de hectare de vie. Din respect pentru natură și consumatori, nu se folosesc pesticide sau alte produse chimice, iar majoritatea lucrărilor se efectuează manual. Varietatea mare a soiurilor cultivate, îi permite oenologului Harald Schraffl să-și exerseze talentul creând unele dintre vinurile ”must have” ale apelațiunii. În ciuda diversității impresionante, toate sunt făcute cu o acurateță rară, care le plasează în rândul vinurilor de clasă mondială.

Nu în ultimul rând, în 2011, vechea cramă a fost înlocuită cu o construcție modernă, dar ancorată în tradiția locului – o adevărată atracție turistică, la fel de remarcabilă precum vinurile ei.

7 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cele mai vândute

mai mult

Produse noi

mai mult