Poggio Le Volpi Baccarossa Rosso 2016

Poggio Le Volpi Baccarossa Rosso 2016

98 Puncte Luca Maroni

Un vin roșu dens și concentrat, obținut dintr-un soi mai puțin cunoscut, Nero Buono, și îmbătrânit în baric timp de 12 luni. Emană arome bogate și intense de fructe de pădure, cireșe negre, lemn dulce și ierburi balsamice. Gustul este catifelat, echilibrat, cu tanini copți și sfârșit foarte lung.

120,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Baccarossa Rosso 2016

Baccarossa Rosso 2016

Un vin roșu dens și concentrat, obținut dintr-un soi mai puțin cunoscut, Nero Buono, și îmbătrânit în baric timp de 12 luni. Emană arome bogate și intense de fructe de pădure, cireșe negre, lemn dulce și ierburi balsamice. Gustul este catifelat, echilibrat, cu tanini copți și sfârșit foarte lung.

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Poggio Le Volpi Baccarossa Rosso 2016

Producător: Poggio Le Volpi - IGP Lazio 

Soi: Nero Buono - struguri culeși manual

Culoare: roșu-rubiniu închis și strălucitor

Miros: parfum intens de fructe negre de pădure, cireșată, lemn dulce, pudră de cacao, cuișoare, fier, grafit, pe fond de ierburi balsamice

Gust: elegant, mineral, echilibrat și catifelat, cu tanini copți, o paletă aromatică fermecătoare din care nu lipsesc notele picante și sfârșit foarte lung

Recomandări gastronomice: paste cu sos de mistreț sau iepure, tocănițe, fripturî de miel, brânzeturi semimaturate

Alcool: 13,5%

Temperatura de servire: 16-18°C

Maturat 12 luni în baric și 4 luni la sticlă.

98 Puncte Luca Maroni

Medalie de Aur, Berliner Wine Trophy

Ediția 2015 - 99 Puncte Luca Maroni

4 alte produse din aceeași categorie:

Cele mai vândute

mai mult

Produse noi

mai mult