Sister’s Run Epiphany McLaren Vale Shiraz 2016

Sister’s Run Epiphany McLaren Vale Shiraz 2016

Medalie de Aur, Critics International Wine Challenge

Foarte aromat și plin, bine echilibrat, cu arome generoase și curate de dude, afine, prăjitură cu mure dulci și ciocolată. Tanini foarte fini, structură bună și sfârșit lung, catifelat.

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

69,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Epiphany McLaren Vale Shiraz 2016

Epiphany McLaren Vale Shiraz 2016

Foarte aromat și plin, bine echilibrat, cu arome generoase și curate de dude, afine, prăjitură cu mure dulci și ciocolată. Tanini foarte fini, structură bună și sfârșit lung, catifelat.

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Sister's Run Epiphany McLaren Vale Shiraz 2016

Producător: Sister's Run - McLaren Vale

Oenolog: Elena Brooks

Soi: 100% Shiraz

Culoare: roșu-purpuriu intens, cu margini strălucitoare

Miros: parfumul tipic al Shiraz-ului din valea McLaren, cu note de cireșe, dude și adieri de fructe roșii și cedru

Gust: foarte aromat și plin, bine echilibrat, cu arome generoase și curate de dude, afine, prăjitură cu mure dulci și ciocolată; tanini foarte fini, structură bună și sfârșit lung, catifelat

Recomandări gastronomice: porumb, legume la grătar, miel, friptură sau grătar de vită cu sos de piper, tocănițe, brânzeturi (în special, Cheddar)

Alcool: 14,5%

Aciditate totală: 6,25 g/l

pH: 3,54

Zahăr rezidual: 3,6 g/l

Temperatura de servire: 15-18°C

Medalie de Aur, Critics International Wine Challenge (USA) 2017 

Ediția 2015 - Medalie de Aur, Sommelier Challenge International Wine Competition 2016

Înființată în 2001, Sister's Run este proprietatea lui Carl și Pegggy Lindner, proprietari ai legendarei podgorii Langmeil și unii dintre cei mai renumiți viticultori din Barossa. Soții Brooks, Elena și Zar, se ocupă de vinificare și, respectiv, marketing. Elena Brooks, de fel din Bulgaria, este considerată de mulți a fi cel mai bun oenolog al tinerei generații din Australia. Motto-ul ei? ”Adevărul este în vie, dar dovada este în pahar”.

În descrierea lui Zar, ”Sister's Run este o distracție serioasă. Tânără și talentată, Elena, oenologul nostru, poartă ghete la serviciu, dar are întotdeauna la îndemână o pereche de pantofi cu toc, pentru situații de urgență, precum o invitație pentru a-și ridica trofeul la o gală de premiere. Stilleto-ul și cizma sunt simbolurile Sister’s Run - o podgorie dedicată producerii celor mai bune vinuri posibil. Chiar dacă despre noi mai glumim, vinurile le luăm cât se poate de în serios. Sperăm ca ele să vă placă la fel de mult pe cât ne-a plăcut nouă să le facem. Și, nu uitați că cel mai bun vin e cel care vă place.”

Vinurile Sister’s Run se exportă în toate piețele majore. 

2 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cele mai vândute

mai mult

Produse noi

mai mult