Lista de produse după producător Heirloom Vineyards

 • Heirloom Vineyards

  Barossa Valley Shiraz 2017

  Medalie de Aur, Winemaker Challenge...

  Medalie de Aur, Winemaker Challenge... ...

  Un Shiraz de Barossa extraordinar, cu mare potențial de păstrare, dar care e atât de bun și acum încât vă puteți bucura de el cu aceeași plăcere. De o puritate extraordinară a fructului, cu structură catifelată, luxuriantă și arome de mure și ciocolată neagră împletite cu note de ciocolată cu lichior. Sfârșit memorabil!

 • Heirloom Vineyards

  Coonawarra Cabernet Sauvignon 2016

  Medalie de Aur, AWC Vienna International... Un Cabernet de vie unică extraordinar, puternic, complex, tridimensional. Dacă nasul e aproape bordelez, gustul...

  Medalie de Aur, AWC Vienna International Wine... ...

  Un Cabernet de vie unică extraordinar, puternic, complex, tridimensional. Dacă nasul e aproape bordelez, gustul e mai degrabă Super Tuscan, cu debut de dude și arome dominante de coacăze negre, prune, fructe de pădure, împletite cu adieri de ciocolată cu mentă, condimente și cedru. Ușor cărnos, cu tanini eleganți și plăcuți, aciditate bună care echilibrează textura generoasă și sfârșit lung.

 • Heirloom Vineyards

  McLaren Valley Shiraz 2016

  93 Puncte James Suckling: "Frumoase arome de ierburi aromate și coacăze, cu puțin asfalt și cenușă. Nu mai vorbesc de notele de violete uscate și mentă. Co...

  93 Puncte James Suckling: "Frumoase arome de ierburi a...

  ”Frumoase arome de ierburi aromate și coacăze, cu puțin asfalt și cenușă. Nu mai vorbesc de notele de violete uscate și mentă. Corpolent, cu structură taninoasă consistentă și o aciditate foarte plăcută. Sfârșit crocant.”

De la același producător

  Oferte speciale

  Toate promoțiile

  Wishlist

  Nici un produs