Toscana

  • Argiano

    Rosso di Montalcino 2019

    90 Puncte Wine Spectator: "Elegant, cu arome florale, de căpșuni și cireșe evidențiate de un profil vibrant. Sfârșit mai ușor, dar rămâne persi...

    90 Puncte Wine Spectator: "Elegant, cu arome florale, de căpșuni și...

    ”Elegant, cu arome florale, de căpșuni și cireșe evidențiate de un profil vibrant. Sfârșit mai ușor, dar rămâne persistent. Beți-l de acum până în 2023.”

  • Castellare di Castellina

    Chianti Classico 2018

    92 Puncte Vinous/Antonio Galloni: "Chianti Classico 2018 este pur și simplu un vin vesel. Aromele vioaie de cireșe, aciditatea puternică și notele florale ...

    92 Puncte Vinous/Antonio Galloni: "Chianti Classico 2...

    ”Chianti Classico 2018 este pur și simplu un vin vesel. Aromele vioaie de cireșe, aciditatea puternică și notele florale dulci străbat un vin translucid, super-expresiv și extraordinar de bine făcut. Puritatea aromelor este remarcabilă. Despre asta vorbim când spunem Sangiovese și Chianti Classico. Cea mai bună de până acum, ediția 2018 este valoare pură. N-o pierdeți.”

  • Castellare di Castellina

    Chianti Classico Riserva 2018

    Parfum intens de cireșe, lavandă, mentă, tutun și condimente. În gură, este sec, complex și armonios, cu arome de fructe negre, flori, mentă și piele.

    Parfum intens de cireșe, lavandă, mentă, tut...

    Parfum intens de cireșe, lavandă, mentă, tutun și condimente. În gură, este sec, complex și armonios, cu arome de fructe negre, flori, mentă și piele.

  • Castellare di Castellina

    Chianti Classico Riserva ”Il Poggiale” 2015

    93 Puncte James Suckling: "Vinul emană arome de afine zdrobite și ciocolată neagră, cu adieri de cireșe negre. Corp mediu spre plin, tanini catifelați și a...

    93 Puncte James Suckling: "Vinu...

    ”Vinul emană arome de afine zdrobite și ciocolată neagră, cu adieri de cireșe negre. Corp mediu spre plin, tanini catifelați și aciditate proaspătă în postgust. Are nevoie de timp pentru a se deschide.”

  • Castellare di Castellina

    Poggio ai Merli 2014

    93 Puncte Wine Spectator: "O versiune solidă, densă, care exhibă arome sclipitoare de cireșe negre, mure, condimente și pământ. Chiar dacă acum e un ...

    93 Puncte Wine Spectator: "O versiune solidă, densă, c...

    ”O versiune solidă, densă, care exhibă arome sclipitoare de cireșe negre, mure, condimente și pământ. Chiar dacă acum e un pic crocant la sfîrșit, vinul este mai degrabă rasat și rămâne ferm și concis în postgustul persistent. Merlot.”

  • Castellare di Castellina

    I Sodi di San Niccolo' 2017

    Parfum de cireșe coapte, fructe negre de pădure, tutun dulce și lemn dulce, cu note de vanilie, piele și cedru. Gustul este la fel de sofisticat ca buchet...

    Parfum de cireșe coapte, fructe negre de pădur...

    Parfum de cireșe coapte, fructe negre de pădure, tutun dulce și lemn dulce, cu note de vanilie, piele și cedru. Gustul este la fel de sofisticat ca buchetul, bogat și elegant, corp plin, structură extraordinară, tanini fermi dar fini. Ca la toate vinurile mari, aromele individuale se disting cu claritate.

  • Fattoria Le Pupille

    Morellino di Scansano Riserva 2015

    94 Puncte James Suckling: "Extrem de parfumat și picant, cu arome de condimente chinezești care le scot în evidență pe cele de fruct copt, împl...

    94 Puncte James Suckling: "Extrem de parfumat...

    ”Extrem de parfumat și picant, cu arome de condimente chinezești care le scot în evidență pe cele de fruct copt, împletite cu adieri de trandafiri. Cu corp plin, mătăsos și suculent. Nerv, exact atât cât trebuie. Extrem de lung și aromat, dar întotdeauna rafinat, proaspăt și foarte plăcut.”

  • Fattoria Le Pupille

    Poggio Valente 2015

    95 Puncte James Suckling: "Un vin foarte complex, cu caracter de fum, carne, cireșe și condimente. Corp plin. Pe palatin, este și mai picant, cu tanini ciz...

    95 Puncte James Suckling: "Un vin foarte complex, cu caracte...

    ”Un vin foarte complex, cu caracter de fum, carne, cireșe și condimente. Corp plin. Pe palatin, este și mai picant, cu tanini cizelați. Un vin fantastic.”

  • Rocca di Frassinello

    ”Ornello” 2015

    91 Puncte James Suckling "Stil bogat, cu buchet și arome de cireșe, prune, piele, pământ și condimente, accentuate de o aciditate sprințară. Sangiove...

    91 Puncte James Suckling "Stil bogat, cu buchet și arome de cire...

    ”Stil bogat, cu buchet și arome de cireșe, prune, piele, pământ și condimente, accentuate de o aciditate sprințară. Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah. Beți-l până în 2020.”

  • Rocca di Frassinello

    ”Le Sughere di Frassinello” 2015

    92 Puncte James Suckling: "Un vin roșu suculent și opulent, cu arome de fructe de pădure uscate și ciocolată. Corp mediu, cu tanini puternici, dar moi și f...

    92 Puncte James Suckling: "Un vin roșu suculen...

    ”Un vin roșu suculent și opulent, cu arome de fructe de pădure uscate și ciocolată. Corp mediu, cu tanini puternici, dar moi și fini. Sfârșit aromat. Beți-l sau păstrați-l. Va fi mai bun în 2019.”

  • Rocca di Frassinello

    2015

    93 Puncte Parker: "Cu fiecare an, vinul crește în calitate și, implicit, în complexitate, odată cu îmbătrânirea vițelor. Fermentați...

    93 Puncte Parker: "Cu fiecare an, vinul crește în calitate și, impli...

    ”Cu fiecare an, vinul crește în calitate și, implicit, în complexitate, odată cu îmbătrânirea vițelor. Fermentația are loc în tancuri de inox, iar apoi vinul este maturat 24 luni în baric. El dezvăluie o enormă bogăție și forță, livrate, din fericire, într-o manieră echilibrată, mulțumită fructului copt și opulent din acest an.”

  • Tenuta Buon Tempo

    Rosso di Montalcino 2015

    91 Puncte James Suckling: "Arome de fructe de pădure și florale, cu note de cedru introduc un vin cu corp mediu, tanini fini și sfârșit suculent."

    91 Puncte James Suckling: "Arome de fructe de pădure și f...

    ”Arome de fructe de pădure și florale, cu note de cedru introduc un vin cu corp mediu, tanini fini și sfârșit suculent.”

  • Tenuta Buon Tempo

    Brunello di Montalcino 2010

    92 Puncte James Suckling: "Aromele de ciuperci, fructe uscate și pământ conduc spre un vin cu corp plin, tanini puternici și sfârșit condimenta...

    92 Puncte James Suckling: "Aromele de ciuperci, fructe...

    ”Aromele de ciuperci, fructe uscate și pământ conduc spre un vin cu corp plin, tanini puternici și sfârșit condimentat. Un stil mai pământos și mai plăcut. Va fi mai bun în 2016.”

  • Castellare di Castellina

    Poggio ai Merli 2019

    Parfum intens și ușor balsamic, cu note de fructe de pădure, condimente negre și humus. Pe palatin, este intens, cald și catifelat, cu arome minerale, de ...

    Parfum intens și ușor balsamic, cu note de fructe de ...

    Parfum intens și ușor balsamic, cu note de fructe de pădure, condimente negre și humus. Pe palatin, este intens, cald și catifelat, cu arome minerale, de fructe de pădure, lemn dulce, tutun și sfârșit lung, fructat.

  • Petrolo

    Galatrona 2016

    98 Puncte James Suckling: "Arome de flori uscate, piatră, frunze de ceai negru, pavaj fierbinte și fructe negre de pădure. Corpolent, dar reținut și liniar...

    98 Puncte James Suckling: "Arome de flori uscate, piatră, frunze de ceai negr...

    ”Arome de flori uscate, piatră, frunze de ceai negru, pavaj fierbinte și fructe negre de pădure. Corpolent, dar reținut și liniar. Forță și profunzime minunate. Sfârșit extrem de lung și focusat. Un vin mare. Are nevoie de patru sau cinci ani pentru a se închega. Încercați-l începând din 2022.”

  • Argiano

    Rosso di Montalcino 2018

    92 Puncte James Suckling: "Un vin realmente echilibrat, cu parfum și arome de cireșe, coajă rasă de lămâie și adieri de cedru. Corp mediu spre plin. ...

    92 Puncte James Suckling: "Un vin realmente echilibrat, cu parfum ș...

    ”Un vin realmente echilibrat, cu parfum și arome de cireșe, coajă rasă de lămâie și adieri de cedru. Corp mediu spre plin. Final structurat și rasat. Beți-l acum.”

  • Argiano

    Non Confunditur Super Tuscan 2018

    93 Puncte James Suckling: "Aromele de fructe de pădure coapte, cu subtonuri delicate de ciocolată și alune sunt foarte atrăgătoare, la fel ca taninii prăfo...

    93 Puncte James Suckling: "Aromele de fructe de pădure coa...

    ”Aromele de fructe de pădure coapte, cu subtonuri delicate de ciocolată și alune sunt foarte atrăgătoare, la fel ca taninii prăfoși și notele de ierburi aromate, fructe de pădure și puțin tutun din final. Mai are nevoie de puțin timp pentru a-și arăta întreaga frumusețe. Încercați-l după 2021.”

  • Castellare di Castellina

    Chianti Classico Riserva 2017

    96 Puncte Luca Gardini/Wine Insider: "Această Riserva îmbină tradiția și eleganța cu un echilibru extraordinar. Nas cu un profil excelent, cu arome d...

    96 Puncte Luca Gardini/Wine Insider: "Această...

    ”Această Riserva îmbină tradiția și eleganța cu un echilibru extraordinar. Nas cu un profil excelent, cu arome deosebit de florale, în special violete, cireșe îmbibate cu alcool și piper proaspăt. În gură, este foarte sărat, rotund și crocant, cu o persistență extraordinară.”

  • Castellare di Castellina

    Poggio ai Merli 2018

    96 Puncte Vinous/Antonio Galloni: "Este stupefiant felul în care Poggio ai Merli 2018 combină intensitatea fructului proprie Merlot-ului cu structura...

    96 Puncte Vinous/Antonio Galloni: "Este stupefiant fel...

    ”Este stupefiant felul în care Poggio ai Merli 2018 combină intensitatea fructului proprie Merlot-ului cu structura de Chianti Classico și vioiciunea acestui an de recoltă. Mai rar așa vin. Acest Merlot amețitor este străbătut de un vârtej de arome de fructe albastre/purpurii, ierburi aromate prăjite, mentol, lemn dulce, piper negru și de pământ.”

  • Castellare di Castellina

    I Sodi di San Niccolo' 2016

    98 Puncte Vinous/Antonio Galloni: "I Sodi di San Niccolò este fără doar și poate vinul cel mai ignorat dintre marile vinuri din Toscana. Arome abund...

    98 Puncte Vinous/Antonio Galloni: "I Sodi di S...

    ”I Sodi di San Niccolò este fără doar și poate vinul cel mai ignorat dintre marile vinuri din Toscana. Arome abundente de fructe negre, lavandă, condimente, lemn dulce, pietriș, afine, mentă și un echilibru extraordinar. Va trebui să aveți răbdarecu el. Chiar și așa, a fost pur și simplu spectaculos în cele două ocazii când l-am gustat. Într-un cuvânt: monumental...”

  • Petrolo

    Galatrona 2018

    98 Puncte James Suckling: "Arome de mure, măsline negre, măsline verzi și violete. Foarte aromat. Corpolent dar foarte precis și polisat, cu tanini cremoși...

    98 Puncte James Suckling: "Arome de mure, măsline negre, măsline verzi și vio...

    ”Arome de mure, măsline negre, măsline verzi și violete. Foarte aromat. Corpolent dar foarte precis și polisat, cu tanini cremoși, stratificați care îți mângâie palarinul. Extrem de persistent, postgustul durează minute în șir. Numai 40% stejar nou. Foarte echilibrat. Numai puritate și complexitate. Din struguri cultivați organic.”

  • Marchesi Antinori

    Solaia 2017

    97 Puncte James Suckling: "Extrem de aromat, cu parfum de salvie, lavandă, mure și coacăze. Corpolent, cu tanini crocanți și foarte polisați care se topesc...

    97 Puncte James Suckling: "Extrem de aromat, cu parfum de salvie, lava...

    ”Extrem de aromat, cu parfum de salvie, lavandă, mure și coacăze. Corpolent, cu tanini crocanți și foarte polisați care se topesc în vin. Viguros și ușor auster. Proaspăt și structurat. Un vin care are nevoie de cinci sau șase ani pentru a se deschide complet. Încercați-l după 2025.”

    1 490,00 lei Adaugă în coş
  • Masseto

    Massetino 2018

    Fratele mai mic al celebrului Masseto este foarte expresiv, cu parfum de cireșe coapte, tonuri picante și balsamice, plus o adiere subtilă de stejar afuma...

    Fratele mai mic al celebrului Masseto este foarte expresiv, cu parfum de cir...

    Fratele mai mic al celebrului Masseto este foarte expresiv, cu parfum de cireșe coapte, tonuri picante și balsamice, plus o adiere subtilă de stejar afumat. Pe palatin, este elegant, cu textură mătăsoasă, impecabilă și tanini polisați care susțin o fructuozitate pură și vioaie. Sfârșit pe adieri de vanilie care introduc o senzație de prospețime minerală.

    1 750,00 lei Adaugă în coş
  • Masseto

    2013

    98 Puncte James Suckling: "Arome de afine, violete și trandafir care se transformă în trufe negre. Corpolent, cu tanini ultra-fini și foarte lung. At...

    98 Puncte James Suckling: "Arome de afine, violete și trandafir care se transformă &ici...

    ”Arome de afine, violete și trandafir care se transformă în trufe negre. Corpolent, cu tanini ultra-fini și foarte lung. Atât de frumos și persistent. Postgustul se simte minute în șir.”

    3 650,00 lei Adaugă în coş

Culoare

Vinificare

Produse noi

mai mult

Oferte speciale

Toate promoțiile

Wishlist

Nici un produs