Loire - Sancerre

 • Domaine Lucien Crochet

  Sancerre 2018

  Un Sancerre très comme il faut! Complex, proaspăt, echilibrat și aromat, cu arome persistente de citrice (lămâie, lime, grapefruit), mere ver...

  Un Sancerre très comme il faut! Complex, proaspăt, echi...

  Un Sancerre très comme il faut! Complex, proaspăt, echilibrat și aromat, cu arome persistente de citrice (lămâie, lime, grapefruit), mere verzi, iarbă cosită și o mineralitate încântătoare. Aciditate ridicată și sfârșit lung, elegant.

 • Domaine Lucien Crochet

  Sancerre "Les Calcaires" 2017

  Elegant și echilibrat, cu o aciditate și o mineralitate foarte plăcute și arome de flori de soc și caisă. Va fi la fel de bun și peste cinci ani.

  Elegant și echilibrat, cu o aciditate și o mi...

  Elegant și echilibrat, cu o aciditate și o mineralitate foarte plăcute și arome de flori de soc și caisă. Va fi la fel de bun și peste cinci ani.

 • Domaine Lucien Crochet

  Sancerre "Le Chêne Marchand" 2016

  Un vin gastronomic prin excelență! Cizelat, catifelat și marcat de terroir, fără arome exuberante de Sauvignon. Note de fructe albe și ușor piperate. Fina...

  Un vin gastronomic prin excelență! Cizelat...

  Un vin gastronomic prin excelență! Cizelat, catifelat și marcat de terroir, fără arome exuberante de Sauvignon. Note de fructe albe și ușor piperate. Final lung, mineral, pe note de piatră.

 • Domaine Lucien Crochet

  Sancerre "Le Cul de Beaujeu" 2015

  De pe domeniul etalon al Sancerre-ului, un vin gastronomic rar și ieșit din tipare, care evoluează minunat în timp. Foarte elegant, proaspăt și echi...

  De pe domeniul etalon al Sancerre-ului, un...

  De pe domeniul etalon al Sancerre-ului, un vin gastronomic rar și ieșit din tipare, care evoluează minunat în timp. Foarte elegant, proaspăt și echilibrat, de o amploare și o bogăție rare, cu aciditate formidabilă și arome de grapefruit, coajă de lămâie, iarbă, condimente ușoare și cremene.

 • Domaine Lucien Crochet

  Sancerre "Cuvée Prestige" 2016

  Vinul de top al domeniului. Rezultat din asamblarea vinurilor din cei mai buni ani de recoltă din viile cele mai vechi ale domeniului, vinul este proaspăt...

  Vinul de top al domeniului. Rezultat din asam...

  Vinul de top al domeniului. Rezultat din asamblarea vinurilor din cei mai buni ani de recoltă din viile cele mai vechi ale domeniului, vinul este proaspăt, corpolent, dar fin, cu zahărul și aciditatea foarte frumos echilibrate și final pe note de piper. Vinificat 100% în stejar. Un vin gastronomic extraordinar!

Culoare

Vinificare

Produse noi

mai mult

Oferte speciale

Toate promoțiile

Wishlist

Nici un produs