Australia

 • Sister’s Run

  ”Calvary Hill” Barossa Shiraz 2017

  92 Puncte James Halliday: "Un Shiraz suplu și catifelat, cu corp mediu, cules la momentul optim și care beneficiază de stejarul foarte bine integrat. Făcut...

  92 Puncte James Halliday: "Un Shiraz suplu și ...

  ”Un Shiraz suplu și catifelat, cu corp mediu, cules la momentul optim și care beneficiază de stejarul foarte bine integrat. Făcut cu fler și intensitate.”

 • Sister’s Run

  ”Calvary Hill” Barossa Shiraz 2018

  Medalie de Aur, Critics International Wine...

  Medalie de Aur, Critics International Wine... ...

  Parfum superb de mure, ciocolată cu sare, prune, zmeură, puțin piper negru, scorțișoară și nucșoară. Bogat, aromat și echilibrat, tipic pentru Shiraz-ul de Barossa, cu arome de fructe albastre, ciocolată neagră cu sare, scorțișoară, nucșoară. Intensitatea aromatică este foarte bine echilibrată de aciditatea puternică care îi conferă o structură extraordinară, cu stejarul abia perceptibil.

 • Sister’s Run

  ”Epiphany” McLaren Vale Shiraz 2018

  Medalie de Aur, Sommelier International Wine...

  Medalie de Aur, Sommelier International Wine &... ...

  Parfumul tipic al Shiraz-ului din valea McLaren, cu note de cireșe, dude și adieri de fructe roșii și cedru. Foarte aromat și plin, bine echilibrat, cu arome generoase și curate de dude, afine, prăjitură cu mure dulci și ciocolată. Tanini foarte fini, structură bună și sfârșit lung, catifelat.

 • Sister’s Run

  ”Cow's Corner” Barossa Grenache Shiraz Mataro 2017

  Dublă Medalie de Aur - 95 Puncte, San...

  Dublă Medalie de Aur - 95 Puncte, San Francisco... ...

  Elegant și plin, debutează cu arome generoase de prune negre, dude, cireșe negre și adieri de cuișoare, scorțișoară, pământ, cedru, ierburi uscate, ciocolată și rahat turcesc. Tanini frumoși și persistenți și condimente dulci care alungă orice impresie de gem.

 • Sister’s Run

  ”Cow's Corner” Barossa Grenache Shiraz Mataro 2018

  Medalie de Aur, Sommelier International Wine...

  Medalie de Aur, Sommelier International Wine &... ...

  Elegant și plin, debutează cu arome generoase de prune negre, dude, cireșe negre și adieri de cuișoare, scorțișoară, pământ, cedru, ierburi uscate, ciocolată și rahat turcesc. Tanini frumoși și persistenți și condimente dulci care alungă orice impresie de gem.

 • Sister’s Run

  "Old Testament" Coonawarra Valley Cabernet 2017

  Medalie de Aur, Sommelier Challenge...

  Medalie de Aur, Sommelier Challenge... ...

  Cu eleganța, taninii și forța unui Bordeaux, dar mai bogat, vinul debutează deschis și texturat, iar pe palatin este sec și ”savory” în note de ierburi aromate, cu tanini puternici. Sfârșit lung și sec, dominat de arome de fructe de pădure.

 • Sister’s Run

  "Old Testament" Coonawarra Valley Cabernet 2019

  Medalie de Aur, San Francisco International...

  Medalie de Aur, San Francisco International... ...

  Cu eleganța, taninii și forța unui Bordeaux, dar mai bogat, vinul debutează deschis și texturat, iar pe palatin este sec și ”savory”, cu note de ierburi aromate și tanini puternici. Sfârșit lung și sec, dominat de arome de fructe de pădure.

 • Dandelion Vineyards

  ”Lioness of McLaren Vale” Shiraz 2017

  95 Puncte James Halliday: "Struguri culeși manual, 12 zile pe pielițe, maturat 18 luni în butoaie de stejar franțuzesc și american, în cea mai ...

  95 Puncte James Halliday: "Struguri culeși...

  ”Struguri culeși manual, 12 zile pe pielițe, maturat 18 luni în butoaie de stejar franțuzesc și american, în cea mai mare parte folosite. De culoare roșu-purpuriu închis; corpolent, dar de loc copleșitor, lăsând splendoarea strugurilor din McLaren Vale să se manifeste din plin. Mure, cireșe negre și ciocolată amară, învelite într-o plasă fină de tanini copți.” Un Shiraz australian magnific!

 • Dandelion Vineyards

  ”Lionheart of the Barossa Valley” Shiraz 2017

  95 Puncte James Halliday: "Struguri culeși manual, 8 zile pe pielițe, maturat 18 luni în butoaie de stejar franțuzesc majoritar vechi. Struguri de ma...

  95 Puncte James Halliday: "Strugur...

  ”Struguri culeși manual, 8 zile pe pielițe, maturat 18 luni în butoaie de stejar franțuzesc majoritar vechi. Struguri de mare calitate din Barossa, cultivați de viticultori faimoși. Fructuozitate abundentă. Vremea rece din acest an a păstrat eleganța și aromele suculente ale strugurilor. Stejarul este frumos integrat în acest vin foarte plăcut.”

 • Dandelion Vineyards

  ”Lionheart of the Barossa Valley” Shiraz 2019

  Medalie de Aur, Sommelier Challenge...

  Medalie de Aur, Sommelier Challenge... ...

  Buchet expresiv de fructe albastre, prune roșii, mure coapte și condimente pentru budinca de Crăciun, împletite cu note picante de piper și adieri de tufăriș și ciocolată neagră. În gură, este copios, cu arome savuroase de mure, zmeură, prune și adieri de condimente dulci. Tanini fermi dar fini și tonuri de ciocolată care continuă în sfârșitul lung și proaspăt.

 • Dandelion Vineyards

  ”Lions Tooth” Shiraz (Riesling) 2017

  94 Puncte James Halliday: "95% struguri Shiraz nedezciorcinați fermentați cu 5% pielițe de Riesling timp de 11 zile și apoi, maturați 18 zile în bari...

  94 Puncte James Halliday: "95% struguri Shi...

  ”95% struguri Shiraz nedezciorcinați fermentați cu 5% pielițe de Riesling timp de 11 zile și apoi, maturați 18 zile în baricuri franțuzești majoritar noi. Genul de vin care încinge dezbaterile despre fermentarea strugurilor nedezciorchinați. Buchet extraordinar de parfumat, arome de fructe roșii care pur și simplu fac să-ți lase gura apă și o vână de aciditate care desăvârșește un întreg coerent.”

 • Dandelion Vineyards

  ”Pride of the Fleurieu Peninsula” Cabernet Sauvignon 2017

  95 Puncte James Halliday: "Struguri culeși manual, zdrobiți, fermentați în butoaie deschise, 14 zile pe pielițe și maturați 18 luni în butoaie ...

  95 Puncte James Halliday: ...

  ”Struguri culeși manual, zdrobiți, fermentați în butoaie deschise, 14 zile pe pielițe și maturați 18 luni în butoaie de stejar franțuzesc predominant vechi. Un Cabernet al naibii de serios în stilul tradițional pre-Parker, ale cărui arome de coacăze negre și frunze de dafin uscate combinate cu tanini foarte fermi (dar nu seci) te fac să salivezi. Un vin care merită tot respectul.”

 • Dandelion Vineyards

  ”Menagerie of the Barossa” Grenache Shiraz Mataro 2019

  Medalie de Aur, San Diego International Wine...

  Medalie de Aur, San Diego International Wine &... ...

  Buchet de fructe proaspete de pădure, petale de trandafir proaspăt culese, condimente all-spice, piper, marzipan și migdale. Somptuos, bogat și rotund, cu textură taninoasă și aciditate vivace, arome de cireșe și fructe de cola și adieri balsamice, de piper, mure și lemn dulce.

 • Dandelion Vineyards

  Red Queen of the Eden Valley Shiraz 2015

  97 Puncte Parker: "Uluitorul Red Queen Shiraz 2015 combină o minunată complexitate cu o greutate amplă, putere și concentrație. Făcut din vițe plantate &ic...

  97 Puncte Parker: "Uluitorul Red Queen ...

  ”Uluitorul Red Queen Shiraz 2015 combină o minunată complexitate cu o greutate amplă, putere și concentrație. Făcut din vițe plantate în 1912, vinul include 40% ciorchini întregi, a fost fermentat natural și maturat doi ani și jumătate în baricuri franțuzești 50% noi. A rezultat un vin cu corp mediu spre plin, cu tanini copți dar fermi care încadrează aromele intense de afine și mure.”

  325,00 lei Adaugă în coş
 • Heirloom Vineyards

  Barossa Valley Shiraz 2019

  91 Puncte James Halliday: "Arome de cafea mocca, fructe negre și lemn dulce. Pe palatin, este plin, cu tanini catifelați și aciditate bună care, împr...

  91 Puncte James Halliday: "Arome de cafea mocca, fruct...

  ”Arome de cafea mocca, fructe negre și lemn dulce. Pe palatin, este plin, cu tanini catifelați și aciditate bună care, împreună, îi conferă o senzație de bogăție. Fructul este din zona murelor, dar notele savory de carne și ierburi aromatice sunt cele care atrag atenția. Bifează toate cerințele unui Barossa clasic fără a aluneca în zona extrovertită. Un vin frumos.”

 • Heirloom Vineyards

  McLaren Valley Shiraz 2016

  93 Puncte James Suckling: "Frumoase arome de ierburi aromate și coacăze, cu puțin asfalt și cenușă. Nu mai vorbesc de notele de violete uscate și mentă. Co...

  93 Puncte James Suckling: "Frumoase arome de ierburi a...

  ”Frumoase arome de ierburi aromate și coacăze, cu puțin asfalt și cenușă. Nu mai vorbesc de notele de violete uscate și mentă. Corpolent, cu structură taninoasă consistentă și o aciditate foarte plăcută. Sfârșit crocant.”

 • Heirloom Vineyards

  Coonawarra Cabernet Sauvignon 2018

  92 Puncte Decanter World Wine Awards Un Cabernet de vie unică extraordinar, puternic, complex, tridimensional. Dacă nasul e aproape bordelez, gustul e mai ...

  92 Puncte Decanter World Wine Awards Un Cabern...

  Un Cabernet de vie unică extraordinar, puternic, complex, tridimensional. Dacă nasul e aproape bordelez, gustul e mai degrabă Super Tuscan, cu debut de dude și arome dominante de coacăze negre, prune, fructe de pădure, împletite cu adieri de ciocolată cu mentă, condimente și cedru. Ușor cărnos, cu tanini eleganți și plăcuți, aciditate bună care echilibrează textura generoasă și sfârșit lung.

 • Heirloom Vineyards

  McLaren Valley Shiraz 2019

  94 Puncte International Wine & Spirit... Nas de piper alb proaspăt măcinat, ciocolată albă, coajă de fistic, prune împletite cu note florale. Sec, ro...

  94 Puncte International Wine & Spirit Competition Nas ...

  Nas de piper alb proaspăt măcinat, ciocolată albă, coajă de fistic, prune împletite cu note florale. Sec, rotund și persistent, cu tanini fin granulați, aciditate plăcută, arome catifelate de ciocolată albă și mure și sfârșit crocant.

 • Penfolds

  Grange 2015

  100 Puncte James Suckling: "O ediție mult așteptată la Grange și, totodată, un munte de concentrație și complexitate. Debutează cu arome de coajă de portoc...

  100 Puncte James Suckling: "O ediție mult așteptată la Grange și, totodată, un ...

  ”O ediție mult așteptată la Grange și, totodată, un munte de concentrație și complexitate. Debutează cu arome de coajă de portocală și lămâie, urmate de grafit, mure, pastă de prune, cireșe negre, condimente dulci date de stejar, cedru, gudron, mahon, cafea măcinată și ciocolată - dar lista poate continua. Atât de multă complexitate. Un Grange clasic.” The Story of Grange

  2 990,00 lei Adaugă în coş
 • Penfolds

  St. Henri Shiraz 2014

  18 Puncte Jancis Robinson: "Cu 4% Cabernet Sauvignon și o culoare roșu închis cu tente purpurii, Shiraz St Henri 2014 are un nas relativ timid de pru...

  18 Puncte Jancis Robinson: "Cu 4% Cabernet Sauvignon și o culoare roș...

  ”Cu 4% Cabernet Sauvignon și o culoare roșu închis cu tente purpurii, Shiraz St Henri 2014 are un nas relativ timid de prune negre, cireșe negre și dude, cu nuanțe de tufăriș, prăjitură cu fructe și pământ umed. Pe palatin, este corpolent, bogat, cu tanini fermi și rotunzi care susțin straturile de fructe pământoase și postgust profund și persistent.”

 • Penfolds

  Magill Shiraz 2015

  96 Puncte Parker: "Foarte închis la culoare, aproape negru, Magill Estate Shiraz 2015 are un parfum tineresc de mure coapte în cuptor, compot d...

  96 Puncte Parker: "Foarte închis la culoare, aproape negru, Magill...

  ”Foarte închis la culoare, aproape negru, Magill Estate Shiraz 2015 are un parfum tineresc de mure coapte în cuptor, compot de prune, crème de cassis și cafea mocca, cu aluzii de tutun, sos Hoisin și cardamon. Cu corp mediu spre plin, concentrat și foarte elegant și echilibrat, vinul este făcut într-un stil reținut, pământos și nesofisticat, cu câteva nuanțe de condimente exotice în final.”

 • Penfolds

  Marananga Bin 150 Shiraz 2016

  95 Puncte James Suckling: "Făcut din struguri din Barossa de vest, într-un an de recoltă cald, cu coacere prematură. Nas dominat de mure și gudron, c...

  95 Puncte James Suckling: "Făcut din struguri din Barossa de ...

  ”Făcut din struguri din Barossa de vest, într-un an de recoltă cald, cu coacere prematură. Nas dominat de mure și gudron, cu puțin fier și sânge și o tonă de condimente lemnoase, ceai negru, pământ și fum de cărbune. Pe palatin, arome puternice, persistente de fructe negre de pădure, prune negre, mure, cu o abundență de cuișoare și cardamon. Tanini persistenți și profunzi.”

 • Penfolds

  Kalimna Bin 28 Shiraz 2017

  96 Puncte James Halliday: "Roșu-purpuriu profund, strălucitor. Lucrurile sunt clare de la început: pe de o parte, aromele profunde de fructe negre ti...

  96 Puncte James Halliday: "Roșu-purpuriu profund, strălucitor. L...

  ”Roșu-purpuriu profund, strălucitor. Lucrurile sunt clare de la început: pe de o parte, aromele profunde de fructe negre tipice pentru Penfolds plus putere, iar pe de alta, amprenta elegantă a anului de recoltă. Echilibrul și structura îi garantează o viață îndelungată.”

Culoare

Vinificare

Produse noi

mai mult

Oferte speciale

Toate promoțiile

Wishlist

Nici un produs