Rioja

 • Izadi

  Larrosa Blanca 2019

  91 Puncte James Suckling: "Lămâi uscate, drajeuri cu pere și subtonuri de piatră zdrobită. Corp mediu, aciditate puternică și sfârșit proaspăt și vivace."

  91 Puncte James Suckling: "Lămâi uscate, drajeuri cu pere și subtonu...

  ”Lămâi uscate, drajeuri cu pere și subtonuri de piatră zdrobită. Corp mediu, aciditate puternică și sfârșit proaspăt și vivace.”

 • Muga

  Blanco 2019

  92 Puncte Suckling: "Un vin stratificat și fructat, cu buchet de lămâie feliată fiartă și puțin măr. Aluzii de pietre fierbinți. Corpolent și dens, c...

  92 Puncte Suckling: "Un vin stratificat și fructat, cu buchet de lămâie felia...

  ”Un vin stratificat și fructat, cu buchet de lămâie feliată fiartă și puțin măr. Aluzii de pietre fierbinți. Corpolent și dens, cu mult fruct.”

 • Muga

  Blanco 2020

  Proaspăt, mineral, mătăsos și echilibrat, cu aciditate frumoasă, învăluie rapid tot palatinul cu arome persistente de citrice, însoțite de not...

  Proaspăt, mineral, mătăsos și echilibrat, cu aciditate frumoasă, învăluie ra...

  Proaspăt, mineral, mătăsos și echilibrat, cu aciditate frumoasă, învăluie rapid tot palatinul cu arome persistente de citrice, însoțite de note de ierburi aromatice, piersici, toast și vanilie. Postgust foarte lung.

 • Bodega Contador

  Predicador Blanco 2018

  Parfum foarte elegant, proaspăt, complex și mineral, cu note de ierburi aromate fine, iasomie, caise și piersici coapte, împletite cu accente fine d...

  Parfum foarte elegant, proaspăt, complex și mineral, cu note...

  Parfum foarte elegant, proaspăt, complex și mineral, cu note de ierburi aromate fine, iasomie, caise și piersici coapte, împletite cu accente fine de stejar. Gust foarte proaspăt, cremos, structurat și echilibrat, cu aciditate vioaie, stejarul bine integrat, arome de fructe albe și galbene și sfârșit lung, aromat.

Culoare

Vinificare

Produse noi

mai mult

Oferte speciale

Toate promoțiile

Wishlist

Nici un produs