93 Puncte James Suckling: "Foarte elegant, cu arome frumoase și proaspete și o bogăție de note de grapefruit și minerale. De asemenea, note foarte atrăgăto...
93 Puncte James Suckling: "Foarte ele...
”Foarte elegant, cu arome frumoase și proaspete și o bogăție de note de grapefruit și minerale. De asemenea, note foarte atrăgătoare și apetisante de piersici și lămâi, cu alune prăjite în final. Concentrat și energic. Beți-l sau păstrați-l.”
95 Puncte Decanter: "Situată într-o zonă izolată de pe dealul din partea de sus a satului, la 350 m, En Virondot este via 1er cru cea mai înalt...
95 Puncte Decanter: "Situată ...
”Situată într-o zonă izolată de pe dealul din partea de sus a satului, la 350 m, En Virondot este via 1er cru cea mai înaltă din Chassagne. Plaiul care aparține în exclusivitate domeniului Marc Morey este unul remarcabil. Viguros și concentrat, vinul este sculptat cu precizia unei lame de cuțit, fiind impresionant de focusat și persistent, cu stejarul elegant.”
Parfum delicat, de prune Mirabelle, coajă de citrice, ananas, cu detalii de frișcă și fructe uscate. Gust savuros, foarte proaspăt, catifelat și mineral, ...
Parfum delicat, de prune Mirabell...
Parfum delicat, de prune Mirabelle, coajă de citrice, ananas, cu detalii de frișcă și fructe uscate. Gust savuros, foarte proaspăt, catifelat și mineral, cu aciditate ridicată, arome de fruct (renglote, pere coapte, mere galbene, citrice) și florale, cu adieri de unt proaspăt, condimente și mentă. Sfârșit lung, vibrant.
Parfum de tei și caprifoi, cu accente minerale. Foarte proaspăt, elegant și subtil, plin și mineral, cu echilibru superb și arome dominate de nuanțe de co...
Parfum de tei și caprifoi, cu acce...
Parfum de tei și caprifoi, cu accente minerale. Foarte proaspăt, elegant și subtil, plin și mineral, cu echilibru superb și arome dominate de nuanțe de coajă de citrice.
Parfum delicat, de piersici albe, pere, mere, flori albe și minerale, saline. Gust foarte proaspăt și aromat, onctuos și concentrat dar echilibrat, cu aci...
Parfum delicat, de piersici albe...
Parfum delicat, de piersici albe, pere, mere, flori albe și minerale, saline. Gust foarte proaspăt și aromat, onctuos și concentrat dar echilibrat, cu aciditate vibrantă și corp mediu spre plin, arome superbe de fructe albe și flori de citrice care conduc spre sfârșitul lung, mineral.
91 Puncte Parker: "Etalând arome de fructe de livadă verzi, proaspete, ulei de citrice, cremă de patiserie și nucșoară, Meursault Les Tillets 2017 ar...
91 Puncte Parker: "Etalând arome de fru...
”Etalând arome de fructe de livadă verzi, proaspete, ulei de citrice, cremă de patiserie și nucșoară, Meursault Les Tillets 2017 are corp mediu spre plin, este savuros, cu atac elegant texturat, profunzime excelentă și sfârșit lung, mineral.”
94+ Puncte Parker: "Meursault 1er Cru Les Perrières 2016 se comportă minunat, emanând un buchet-școală de ulei de citrice, mere verzi proaspet...
94+ Puncte Parker: "Meursault 1er C...
”Meursault 1er Cru Les Perrières 2016 se comportă minunat, emanând un buchet-școală de ulei de citrice, mere verzi proaspete, pere de Anjou, ulei de mandarine, cretă zdrobită și cremene. Cu corp mediu spre plin, satinat și incisiv, este musculos, cu structură frumoasă, aciditate vioaie, concentrație excelentă și sfârșit lung, mineral.”
93 Puncte Parker: "Puligny-Montrachet 1er Cru "Les Combettes" 2016 emană un parfum de stafide albe, piersici proaspete, pere, alune și migdale albe, urmat,...
93 Puncte Parker: "Pu...
”Puligny-Montrachet 1er Cru ”Les Combettes” 2016 emană un parfum de stafide albe, piersici proaspete, pere, alune și migdale albe, urmat, pe palatin, de un corp plin, o senzație satinată și concentrată. Musculos și puternic, cu textură rafinată.”
95 Puncte Wine Enthusiast: "Vinul are atât putere cât și o fructuozitate minunată. Aciditatea și aromele de mere și citrice sunt elemente esenț...
95 Puncte Wine Enthusiast: "Vinul are at&...
”Vinul are atât putere cât și o fructuozitate minunată. Aciditatea și aromele de mere și citrice sunt elemente esențiale pentru evoluția sa viitoare. Va evolua încă mult timp, așa că, beți-l începând din 2023.”