Lista de produse după producător Tenuta Buon Tempo

 • Tenuta Buon Tempo

  Brunello di Montalcino "Alta" 2010

  92 Puncte Parker: "Brunello di Montalcino "Alta" a stat 24 luni în butoaie mari, 50% noi. Aceasta îi conferă vinului o personalitate neguroasă ...

  92 Puncte Parker: "Brunello di Montalcino "Alta...

  ”Brunello di Montalcino ”Alta” a stat 24 luni în butoaie mari, 50% noi. Aceasta îi conferă vinului o personalitate neguroasă și o concentrație mai mare decît a Brunello-ului de bază. Buchetul este, și el, mai curat, iar aromele de fructe negre de pădure și coacăze negre au o rezonanță mai mare. Retronazal predomină notele picante de cedru spaniol și scorțișoară.”

 • Tenuta Buon Tempo

  Brunello di Montalcino 2010

  92 Puncte James Suckling: "Aromele de ciuperci, fructe uscate și pământ conduc spre un vin cu corp plin, tanini puternici și sfârșit condimenta...

  92 Puncte James Suckling: "Aromele de ciuperci, fructe...

  ”Aromele de ciuperci, fructe uscate și pământ conduc spre un vin cu corp plin, tanini puternici și sfârșit condimentat. Un stil mai pământos și mai plăcut. Va fi mai bun în 2016.”

  195,00 lei Adaugă în coş
 • Tenuta Buon Tempo

  Rosso di Montalcino 2015

  91 Puncte James Suckling: "Arome de fructe de pădure și florale, cu note de cedru introduc un vin cu corp mediu, tanini fini și sfârșit suculent."

  91 Puncte James Suckling: "Arome de fructe de pădure și f...

  ”Arome de fructe de pădure și florale, cu note de cedru introduc un vin cu corp mediu, tanini fini și sfârșit suculent.”

De la același producător

  Produse noi

  mai mult

  Oferte speciale

  • Le Falene Bianco 2017
   Bianco 2017

   Remarcabil de proaspăt și persistent,...

   76,00 lei (-20%) 95,00 lei
  Toate promoțiile

  Wishlist

  Nici un produs