Wine Point vă propune o selecție unică, la prețuri corecte. Am ales numai vinuri reprezentative pentru țara, regiunea, soiul sau oenologul respectiv. Sunt vinuri ușor de înțeles și savurat, recomandate de un raport calitate - preț imbatabil. Iar transportul în România e gratuit pentru comenzi mai mari de 200 RON.

La Wine Point, vinul costă atât cât costă peste tot în lume. În funcție de volume, obținem prețuri mai mari sau mai mici, dar ne încăpățânăm să vă oferim cel mai bun preț posibil. Nu ezitați să verificați prețurile medii pe www.winesearcher.com.

Credem în puncte și medalii, dar, mai ales, în autoritatea celor care le acordă: Robert E. Parker, The Wine Advocate, Jancis Robinson, Steven Tanzer, Decanter, The Wine Spectator, The Wine Enthusiast, Gilbert & Gaillard, Bettane et Desseauve, marile concursuri naționale și internaționale ș.a. Nu le tratăm cu titlu absolut, dar le considerăm un reper convenabil pentru a întocmi o selecție care să ofere calitate, fie că e vorba de un Château sau de un vin de nișă.

Chiar dacă, pentru mulți, vinul rămâne o băutură, pentru noi el este, în primul rând, un capitol de cultură. De aceea, am tradus, într-o altă asociere, Povestea vinului de Hugh Johnson și Degustarea vinului de Jancis Robinson.

Continuăm să promovăm cultura vinului prin informaţii corecte, care să vă ajute să ieșiți singuri din confuzia pieței noastre, învățând să alegeți un vin bun, la prețul corect. Pentru a vă face experiența și mai atrăgătoare, puteți deveni membru al Clubului Wine Point - la fiecare achiziție online, acumulați puncte care vă ajută să economisiți bani la următoarea tranzacție.

Vă invităm să descoperiți o selecție unică în România, care a intrat deja pe listele unor cunoscute restaurante și cluburi din întreaga țară,

Ciprian și Maia Banciu


De la același producător

  Produse noi

  mai mult

  Oferte speciale

  • Puglia Pack
   Puglia Pack

   1. Compagnia Siciliana...

   483,30 lei (-10%) 537,00 lei
  Toate promoțiile

  Wishlist

  Nici un produs