Champagne Palmer Rosé Réserve NV

Champagne Palmer Rosé Réserve NV

Medalie de Aur, Decanter World Wine Awards

O veritabilă șampanie de caracter. Surprinzătoare și foarte rafinată, bogată și suavă, cu perlaj dens și ușor taninos și arome intense de căpșuni sălbatice și cireșe, completate de citrice și agrișe care aduc echilibru și o prospețime foarte plăcută. Sfârșit elegant și fructat.

-25%

235,00 lei

Pret redus

176,25 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Rosé Réserve NV

Rosé Réserve NV

O veritabilă șampanie de caracter. Surprinzătoare și foarte rafinată, bogată și suavă, cu perlaj dens și ușor taninos și arome intense de căpșuni sălbatice și cireșe, completate de citrice și agrișe care aduc echilibru și o prospețime foarte plăcută. Sfârșit elegant și fructat.

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Champagne Palmer & Co Rosé Réserve NV

Producător: Champagne Palmer & Co - Reims

Soi: 45% Chardonnay, 45% Pinot Noir, 10% Pinot Meunier

Solera de vinuri roșii: 10-12%

Vin de rezervă: 25-35%

Culoare: roz pal cu reflexii grena; perlaj fin și intens

Miros: foarte fructat, cu arome dominante de fructe roșii crocante și proaspete; paletă aromatică bogată: căpșuni sălbatice, cireșe, lămâie, grapefruit, pe un fundal ușor condimentat (vanilie, scorțișoară)

Gust: surprinzător și foarte rafinat, bogat și suav, cu perlaj dens și ușor taninos și arome intense de căpșuni sălbatice și cireșe, completate de citrice și agrișe care aduc echilibru și o prospețime foarte plăcută; sfârșit elegant și fructat

Recomandări gastronomice: un minunat aperitiv care merge bine și cu pește gras sau cu deserturi pe bază de fructe roșii

Alcool: 12%

Temperatura de servire: 8-9°C

Maturare pe drojdii: 3-4 ani

Dozaj: Brut - 8 g/l

Descrierea producătorului: ”Rosé Réserve este o șampanie cu un caracter unic. Acest asamblaj ieșit din comun este îmbogățit cu vinuri roșii maturate în butoaie de stejar prin metoda Solera. Acest stil de vinificare sofisticat dă naștere unei șampanii rosé de o fructuozitate rară.”

Medalie de Aur, Decanter World Wine Awards 2019

16,5/20 Jancis Robinson

14/20 Puncte Guide Bettane & Desseauve: ”O șampanie rosé foarte frumoasă, cu arome uluitor de bogate, dominate de căpșuni sălbatici.”

Champagne Palmer s-ar putea să fie cea mai bună șampanie pe care nu ați băut-o încă, chiar dacă multe dintre marile case nu vă sunt deloc străine. Deși intră în România de abia acum, pe vremea când nu puține nume mari cumpărau sticle de-a gata pe care își lipeau cu nonșalanță eticheta, Palmer era, deseori, numele preferat de cunoscători, în special pentru șampaniile vintage. De ce? Pentru că știau că Palmer nu se juca cu calitatea. Chiar dacă vremurile acelea, din fericire, au trecut, un lucru a rămas neschimbat: calitatea vinurilor casei Palmer, care a ajuns cea mai apreciată dintre cooperativele din Reims.

Astăzi, Palmer are peste 200 de viticultori și 365 de hectare de vie în 40 de sate, cu o paletă de invidiat de Chardonnay-uri (50%), Pinot Noir (40%) și Pinot Meunier (10%) de calitate. 200 de hectare sunt clasificate Grand și Premier Cru, iar majoritatea viilor sunt situate în Montagne de Reims. Tom Stevenson, autorul celor mai importante cărți despre Champagne, spune că Chardonnay-ul de aici are o mineralitate accentuată și e mai puțin calcaros, iar strugurii au mai mult corp, structura mai bogată și arome mai cremoase, cu mai puține flori albe și citrice.

Rosé Réserve NV ilustrează calitatea proverbială a șampaniilor Palmer.

 

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: