Mare Magnum Mauro Americano Zinfandel Reserve 2016

Mare Magnum Mauro Americano Zinfandel Reserve 2016

Medalie de Argint, International Wine Competition - IWC 2019

Rafinat, cu parfum de prune și coacăze negre, împletite cu adieri de stejar afumat, vanilie și ciocolată. Pe palatin, e proaspăt, puternic și corpolent, cu minunate arome de fructe negre de pădure și tonuri de lemn dulce și stejar.    

65,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Mauro Americano Zinfandel Reserve 2016

Mauro Americano Zinfandel Reserve 2016

Rafinat, cu parfum de prune și coacăze negre, împletite cu adieri de stejar afumat, vanilie și ciocolată. Pe palatin, e proaspăt, puternic și corpolent, cu minunate arome de fructe negre de pădure și tonuri de lemn dulce și stejar.    

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Mauro Americano Zinfandel Reserve 2016

Producător: Mare Magnum - Lodi, California 

Soi: Zinfandel - struguri atent selecționați și culeși manual

Culoare: roșu închis cu tente purpurii    

Miros: rafinat, cu note de prune și coacăze negre, împletite cu adieri de stejar afumat, vanilie și ciocolată

Gust: proaspăt, puternic și corpolent, cu minunate arome de fructe negre de pădure și tonuri de lemn dulce și stejar       

Recomandări gastronomice: companionul perfect pentru preparatele din carne roșie, miel, vită și vânat

Alcool: 14%

Temperatura de servire: 16-18°C

Fermentat în tancuri de inox și maturat în butoaie de stejar american pentru a dobândi statutul de ”Rezervă”. Vinul este îmbuteliat după o filtrare ușoară.

Datorită strugurilor de mare calitate care cresc aici, regiunea Lodi este considerată capitala Zinfandelului american. 

Medalie de Argint, International Wine Competition - IWC 2019

***

Takis Soldatos și Mario Calzolari, un grec și un italian cu state vechi în industria vinului, au hotărât să facă o nefăcută, și anume, să producă în Suedia (?!) vinuri din Italia, Franța, Spania, America de Sud, Australia, Noua Zeelandă și Africa de Sud. Poate părea o nebunie, dar cei doi au dovedit că nu e decât o incredibilă poveste de succes, al cărei nume, Mare Magnum, îi reflectă dimensiunea. Cine sunt cei doi? Takis Soldatos trăiește în Suedia, unde a creat Oenoforos, una dintre cele mai puternice firme de import de vinuri, cu vânzări de peste 100.000.000 dolari. La rândul lui, Mario Calzolari este un binecunoscut consultant de vinuri italian, care trăiește în Toscana și are cunoștințe extraordinare despre terroir-urile și regiunile viticole ale Italiei. În ce constă afacerea? O echipă internațională de oenologi vestiți colindă lumea pentru a identifica cei mai buni struguri din care produc apoi unele dintre cele mai apreciate vinuri din lume, la Nordic Sea Winery, crama construită de Takis, în Simrishamn, sudul Suediei. Sediul social al firmei este îm Montalcino. Dar mai bine să-i lăsăm pe cei doi să ne explice filosofia lor câștigătoare: ”Știm cu toții că există, în toată lumea, multe podgorii capabile să producă vinuri de mare calitate. Totodată, desi consumatorii au la dispoziție o foarte bună selecție de vinuri scumpe, cererea cea mai mare este, totuși, pentru vinuri de calitate la prețuri rezonabile. Acesta este segmentul pe care se concentrează Mare Magnum. Facem vinuri de calitate care vă aduc succesul atât dumneavoastră cât și afacerii dumneavoastră.

În ceea ce ne privește, noi doi, Takis Soldatos și Mario Calzolari, am deținut în ultimii 20 de ani poziții importante în industria vinului. Împreună, am creat Mare Magnum – o nouă companie care produce vinuri din diferite regiuni ale Italiei, precum Puglia, Abruzzo, Sicilia și Veneto.

În plus, echipa noastră internațională de oenologi colindă constant pe tot globul, colaborând cu producători locali pentru a crea alte vinuri seducătoare și moderne. În fiecare țară și cu fiecare vin,  țelul nostru este de a vă oferi un raport calitate-preț extraordinar, într-un ambalaj atrăgător și inovativ.”

În 2015, la competiția ”Producătorii organici ai anului” organizată în Germania de Selections das Genussmagazin, Mare Magnum a fost răsplătită cu titlul de ”Cea mai bună vie organică cu o gamă internațională de produse”.30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: