Nals Margreid Chardonnay "Magred" 2018

Nals Margreid Chardonnay "Magred" 2018

93 Puncte James Suckling:

”Un Chardonnay bogat și sălbatic, cu parfum de mere fierte și ananas și adieri de frișcă și praline. Corp mediu spre plin. Textură cremoasă. Făcut în butoaie mari de stejar. Beți-l sau păstrați-l.”

92,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Chardonnay "Magred" 2018

Chardonnay "Magred" 2018

”Un Chardonnay bogat și sălbatic, cu parfum de mere fierte și ananas și adieri de frișcă și praline. Corp mediu spre plin. Textură cremoasă. Făcut în butoaie mari de stejar. Beți-l sau păstrați-l.”

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Nals Margreid Chardonnay "Magred" 2018

Perioada optimă de consum: 2019-2028

Producător: Nals Margreid - Alto Adige / Tirolul de Sud

Soi: Chardonnay

Culoare: galben-pai intens și strălucitor  

Miros: proaspăt, cu note de ananas și fructe tropicale

Gust: aciditate plăcută și răcoritoare, structură remarcabilă, arome mature de banană, ananas și fructe tropicale care conduc spre sfârșitul mineral și proaspăt         

Recomandări gastronomice: vinul e minunat singur, dar merge foarte bine cu antreuri și pește la grătar

Alcool: 14%

Temperatura de servire: 10°C

Maturat 7 luni în tancuri de inox și butoaie mari de stejar.

93 Puncte Suckling: ”Un Chardonnay bogat și sălbatic, cu parfum de mere fierte și ananas și adieri de frișcă și praline. Corp mediu spre plin. Textură cremoasă. Făcut în butoaie mari de stejar. Beți-l sau păstrați-l.”
Ediția 2017: 92 Puncte Suckling
***
Podgoria Nals Margreid s-a instalat de multă vreme în Olimpul producătorilor din Alto Adige. Vinurile lor sunt tot mai reprezentative pentru această regiune, mai definite și impecabile din punct de vedere stilistic. Ele sunt rezultatul selecționării radicale a strugurilor atât în vie cât și în cramă.

Înființată în 1985 prin fuziunea a două podgorii istorice, Nalles și Magrè-Niclara, Nals Margreid este astăzi o cooperativă care reunește 138 de viticultori și 150 de hectare de vie. Din respect pentru natură și consumatori, nu se folosesc pesticide sau alte produse chimice, iar majoritatea lucrărilor se efectuează manual. Varietatea mare a soiurilor cultivate, îi permite oenologului Harald Schraffl să-și exerseze talentul creând unele dintre vinurile ”must have” ale apelațiunii. În ciuda diversității impresionante, toate sunt făcute cu o acurateță rară, care le plasează în rândul vinurilor de clasă mondială.

Nu în ultimul rând, în 2011, vechea cramă a fost înlocuită cu o construcție modernă, dar ancorată în tradiția locului – o adevărată atracție turistică, la fel de remarcabilă precum vinurile ei.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

De la același producător

Produse noi

mai mult

Oferte speciale

Toate promoțiile

Wishlist

Nici un produs