Nals Margreid Sauvignon Blanc ”Stein” 2018

Nals Margreid Sauvignon Blanc ”Stein” 2018

92 Puncte James Suckling

Foarte proaspăt, puternic aromat, cu structură proaspătă, aciditate optimă și arome înviorătoare de grapefruit și flori de soc. 

62,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Sauvignon Blanc ”Stein” 2018

Sauvignon Blanc ”Stein” 2018

Foarte proaspăt, puternic aromat, cu structură proaspătă, aciditate optimă și arome înviorătoare de grapefruit și flori de soc. 

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Nals Margreid Sauvignon Blanc ”Stein” 2018

Producător: Nals Margreid - Alto Adige / Tirolul de Sud

Soi: Sauvignon Blanc

Culoare: galben-pai 

Miros: o abundență de arome de grapefruit, gutui, pepene galben și lămâie

Gust: foarte proaspăt, puternic aromat, cu structură proaspătă și arome înviorătoare de grapefruit și flori de soc  

Recomandări gastronomice: un minunat aperitiv, dar și un companion plăcut pentru antreuri cu legume, paste și pește

Alcool: 14,5%

Temperatura de servire: 10°C

Potențial de învechire: 2-5 ani

Maturat 5 luni în tancuri de inox.

Începând cu ediția 2018, vinurile din linia clasică a Nals Margreid poartă, fiecare, câte un nume - Stein (piatră, în germ.), în cazul Sauvignon-ului Blanc.

Ediția 2017 - 90 Puncte James Suckling: ”Un Sauvignon frumos, cu note de lime și adieri de caisă și iarbă. Un vin alb cu corp mediu și arome de măr feliat și lămâie. Moale, fructat și proaspăt.”

Podgoria Nals Margreid s-a instalat de multă vreme în Olimpul producătorilor din Alto Adige. Vinurile lor sunt tot mai reprezentative pentru această regiune, mai definite și impecabile din punct de vedere stilistic. Ele sunt rezultatul selecționării radicale a strugurilor atât în vie cât și în cramă.

Înființată în 1985 prin fuziunea a două podgorii istorice, Nalles și Magrè-Niclara, Nals Margreid este astăzi o cooperativă care reunește 138 de viticultori și 150 de hectare de vie. Din respect pentru natură și consumatori, nu se folosesc pesticide sau alte produse chimice, iar majoritatea lucrărilor se efectuează manual. Varietatea mare a soiurilor cultivate, îi permite oenologului Harald Schraffl să-și exerseze talentul creând unele dintre vinurile ”must have” ale apelațiunii. În ciuda diversității impresionante, toate sunt făcute cu o acurateță rară, care le plasează în rândul vinurilor de clasă mondială.

Nu în ultimul rând, în 2011, vechea cramă a fost înlocuită cu o construcție modernă, dar ancorată în tradiția locului – o adevărată atracție turistică, la fel de remarcabilă precum vinurile ei.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

De la același producător

Oferte speciale

Toate promoțiile

Wishlist

Nici un produs