Nals Margreid Chardonnay Riserva ”Baron Salvadori” 2014

Nals Margreid Chardonnay Riserva ”Baron Salvadori” 2014

92 Puncte James Suckling:

”Un Chardonnay cu arome de măr copt, lime și adieri de fructe cu sâmbure. O aciditate foarte frumoasă. Un contrast interesant între bogăție și prospețime.”

ATENȚIE: Ultimele bucăți în stoc!

145,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Chardonnay Riserva ”Baron Salvadori” 2014

Chardonnay Riserva ”Baron Salvadori” 2014

”Un Chardonnay cu arome de măr copt, lime și adieri de fructe cu sâmbure. O aciditate foarte frumoasă. Un contrast interesant între bogăție și prospețime.”

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Nals Margreid Chardonnay Riserva ”Baron Salvadori” 2014

Producător: Nals Margreid - Alto Adige / Tirolul de Sud

Soi: Chardonnay

Culoare: galben-pai

Miros: buchet stratificat, fructat și floral, cu note dominante de caise coapte și ananas

Gust: un Chardonnay de mare clasă și eleganță, cu corp plin, o prospețime foarte plăcută, echilibrat și bine structurat, cu sfârșit persistent

Recomandări gastronomice: aperitive aromate, carne albă, pește la grătar și cele mai fine preparate de haute-cuisine

Alcool: 14%

Temperatura de servire: 10°C

Potențial de învechire: 10 ani

Maturat 12 luni în butoaie mari.

Vă sfătuim să-l aerisiți 15-20 minute înainte de a-l servi.

92 Puncte James Suckling: ”Un Chardonnay cu arome de măr copt, lime și adieri de fructe cu sâmbure. O aciditate foarte frumoasă. Un contrast interesant între bogăție și prospețime.”

Podgoria Nals Margreid s-a instalat de multă vreme în Olimpul producătorilor din Alto Adige. Vinurile lor sunt tot mai reprezentative pentru această regiune, mai definite și impecabile din punct de vedere stilistic. Ele sunt rezultatul selecționării radicale a strugurilor atât în vie cât și în cramă.

Înființată în 1985 prin fuziunea a două podgorii istorice, Nalles și Magrè-Niclara, Nals Margreid este astăzi o cooperativă care reunește 138 de viticultori și 150 de hectare de vie. Din respect pentru natură și consumatori, nu se folosesc pesticide sau alte produse chimice, iar majoritatea lucrărilor se efectuează manual. Varietatea mare a soiurilor cultivate, îi permite oenologului Harald Schraffl să-și exerseze talentul creând unele dintre vinurile ”must have” ale apelațiunii. În ciuda diversității impresionante, toate sunt făcute cu o acurateță rară, care le plasează în rândul vinurilor de clasă mondială.

Nu în ultimul rând, în 2011, vechea cramă a fost înlocuită cu o construcție modernă, dar ancorată în tradiția locului – o adevărată atracție turistică, la fel de remarcabilă precum vinurile ei.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: