Caymus Cabernet Sauvignon 2018

Caymus Cabernet Sauvignon 2018

Un vin pentru hedoniști și, totodată, unul dintre cele mai renumite vinuri din Napa Valley. Buchet frumos, elegant și rafinat, de fructe negre de pădure coapte, cacao, coacăze și violete, cu adieri de ciocolată, liliac și cardamon. Pe palatin, este opulent, catifelat și savuros, cu arome stratificate, stejarul bine integrat, tanini fermi, catifelați și sfârșit foarte lung și condimentat.   

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

595,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Cabernet Sauvignon 2018

Cabernet Sauvignon 2018

Un vin pentru hedoniști și, totodată, unul dintre cele mai renumite vinuri din Napa Valley. Buchet frumos, elegant și rafinat, de fructe negre de pădure coapte, cacao, coacăze și violete, cu adieri de ciocolată, liliac și cardamon. Pe palatin, este opulent, catifelat și savuros, cu arome stratificate, stejarul bine integrat, tanini fermi, catifelați și sfârșit foarte lung și condimentat.   

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Caymus Cabernet Sauvignon 2018

Perioada optimă de consum: 2020-2035

Producător: Caymus Vineyards - Napa Valley, California 

Proprietar: familia Wagner

Soi: Cabernet Sauvignon

Culoare: roșu foarte închis, aproape negru

Miros: frumos, elegant și rafinat, de fructe negre de pădure coapte, cacao, coacăze și violete, cu adieri de ciocolată, liliac și cardamon

Gust: opulent, catifelat și savuros, cu arome stratificate, stejarul bine integrat, tanini fermi, catifelați și sfârșit foarte lung și condimentat   

Recomandări gastronomice: preparate din porc, vită, vițel, miel, vânat, rață, ton, vinete cu ciuperci și sos de roșii, paste cu sos de roșii, preparate asiatice

Alcool: 13,9%

Temperatura de servire: 16-18°C

***

Familia Wagner este strâns legată de istoria vinului din Napa. În 1906, după unul dintre cele mai devastatoare cutremure din istoria SUA, ea a părăsit San Francisco pentru a se stabili în California. În același an, erau plantate primele vii din apelațiunea Rutherford. În 1915, Wagner-ii își vindeau strugurii pentru vinuri vrac. Apoi, în 1941, au cumpărat 30 ha cultivate cu pomi fructiferi într-una dintre cele mai bune zone din Rutherford. După 20 de ani, au înlocuit pomii cu viță de vie.

Podgoria a luat ființă în 1971, când Charlie Wagner și soția sa Lorna Belle Glos Wagner deciseseră să vândă tot și să se mute în Australia. L-au întrebat, totuși, pe fiul lor, Chuck Wagner, dacă n-ar vrea să li se alăture pentru a face o vinărie. Chuck a fost de acord și așa s-a născut Caymus Vineyards. Primul vin a fost pus pe piață în 1972 - 240 de baxuri de Cabernet Sauvignon. Azi, Caymus produce 65.000 de baxuri. 

Caymus Vineyards continuă să fie o afacere de familie, condusă de Chuck, cei doi fii ai săi, Charlie și Joe și fiica sa, Jane. De pe cele 142 ha, ei continuă să facă unele dintre cele mai renumite vinuri din Napa. 

12 alte produse din aceeași categorie:

De la același producător

Produse noi

mai mult

Oferte speciale

Toate promoțiile

Wishlist

Nici un produs