Hyde de Villaine Hyde Vineyard Chardonnay 2017

Hyde de Villaine Hyde Vineyard Chardonnay 2017

96 Puncte James Suckling:

”Un vin alb minunat și suculent, cu ananas fiert, praline și biscuiți. Un pic de caisă. Corpolent, cu aciditate bună și o tonă de fruct viguros. Focusat și vivace. Mineralitatea îl definește. Beți-l sau păstrați-l.”

495,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Chardonnay 2017

Chardonnay 2017

”Un vin alb minunat și suculent, cu ananas fiert, praline și biscuiți. Un pic de caisă. Corpolent, cu aciditate bună și o tonă de fruct viguros. Focusat și vivace. Mineralitatea îl definește. Beți-l sau păstrați-l.”

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Hyde de Villaine Chardonnay 2017

Perioada optimă de consum: 2020 - 2026

Producător: Hyde de Villaine - Los Carneros, Napa Valley 

Proprietar: familia Hyde (Napa Valley) și familia Villaine (Burgundia, Domaine de la Romanée-Conti) 

Soi: Chardonnay - vițe vechi de 27-38 ani

Culoare: galben-auriu strălucitor   

Miros: arome seducătoare de pere Bosque picante, coajă de lămâie și fagure de miere accentuate de note de flori de mușețel și o adiere de crustă de plăcintă

Gust: rafinat și elegant, cu o combinație perfect echilibrată de citrice (Yuzu) și piersici albe, urmate de esență de vanilie și cuișoare; peste aciditatea precisă și mineralitatea de cremene se suprapune textura onctuoasă, adăugând o lungime nemaipomenită finalului        

Recomandări gastronomice: pește (de ex., limbă de mare), fructe de mare, brânză de capră

Alcool: 13,8%

Temperatura de servire: 8-10°C

Număr de sticle produse: 9.366

Produs din struguri de la Hyde Vineyard, vinul este maturat 11 luni în butoaie de stejar franțuzesc - 80% în butoaie 20% noi și 20% în budane. Nelimpezit și nefiltrat.

Descrierea producătorului: ”Arome seducătoare de pere Bosque picante, coajă de lămâie și fagure de miere accentuate de note de flori de mușețel și o adiere de crustă de plăcintă. O combinație perfect echilibrată de citrice (Yuzu) și piersici albe, urmate de esență de vanilie și cuișoare. Peste aciditatea precisă și mineralitatea de cremene se suprapune textura onctuoasă, adăugând o lungime nemaipomenită finalului. Vinul este rafinat și elegant, dar foarte focusat; o promisiune că va îmbătrâni frumos până la 10 ani.”

96 Puncte James Suckling: ”Un vin alb minunat și suculent, cu ananas fiert, praline și biscuiți. Un pic de caisă. Corpolent, cu aciditate bună și o tonă de fruct viguros. Focusat și vivace. Mineralitatea îl definește. Beți-l sau păstrați-l.”

***

Hyde de Villaine este o afacere înființată în 2000 care reunește familiile Hyde din Napa Valley și Villaine din Burgundia. Cele două familii s-au înrudit după ce Aubert de Villaine, coproprietar și codirector al celebrului Domaine de la Romanée-Conti s-a căsătorit cu Pamela Fairbanks, verișoara lui Larry Hyde. Așadar, la Hyde de Villaine și au dat mâna știința și experiența a două familii cu o lungă istorie în lumea vinului din Lumea Nouă și Lumea Veche pentru a crea vinuri de vie unică din Napa și Sonoma.

Situată la extremitatea estică a apelațiunii Carneros, Hyde Vineyard este una dintre podgoriile proeminente din Napa Valley, producând unii dintre strugurii cei mai căutați ai apelațiunii. Toate vinurile produse aici sunt nelimpezite și nefiltrate.

De la același producător

Produse noi

mai mult

Oferte speciale

Toate promoțiile

Wishlist

Nici un produs