Château Ferran Pessac-Léognan 2015

Château Ferran Pessac-Léognan 2015

94 Puncte James Suckling:

”Nas vioi de prune și căpșuni. Corpolent, foarte dens și complet pe palatin. O structură taninoasă foarte frumoasă și sfârșit aromat. Un vin impresionant.”

138,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

Pessac-Léognan 2015

Pessac-Léognan 2015

”Nas vioi de prune și căpșuni. Corpolent, foarte dens și complet pe palatin. O structură taninoasă foarte frumoasă și sfârșit aromat. Un vin impresionant.”

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Château Ferran 2015

Producător: Château Ferran - Pessac-Léognan, Bordeaux

Proprietar: Philippe și Ghislaine Lacoste

Soi: 70% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon, 5% Petit Verdot - struguri recoltați manual

Culoare: roșu închis cu tente rubinii   

Miros: fructat, cu o frumoasă mineralitate și parfum de coacăze, fructe roșii și negre (zmeură, căpșuni, mure, cireșe) împletite cu adieri de condimente (în special, piper)

Gust: atac parfumat, rotund, elegant și echilibrat, cu tanini mătăsoși, frumoase arome de fructe de pădure și sfârșit mineral      

Recomandări gastronomice: antreuri cu ciuperci, miel filet mignon, friptură de pui, pește, preparate cu ciuperci și, bineînțeles, trufe 

Alcool: 14%

Temperatura de servire: 17°C

Perioada optimă de consum: 2020 - 2040

Vinificat în cisterne de inox și maturat în baricuri 33% noi.

94 Puncte James Suckling: ”Nas vioi de prune și căpșuni. Corpolent, foarte dens și complet pe palatin. O structură taninoasă foarte frumoasă și sfârșit aromat. Un vin impresionant.”

92 Puncte Parker
***
Istoria domeniului începe în secolul al XVIII-lea, când se afla în proprietatea lui Montesquieu. Apoi, a fost cumpărat de o veche familie bordeleză, Beraud-Sudreau. Din 1999, domeniul a intrat în proprietatea lui Philippe and Ghislaine Lacoste. Schimbările făcute în vie și renovarea cramei au făcut ca, în ultimii ani, vinurile să crească în calitate, fiind răsplătite cu numeroase medalii și aprecieri din partea jurnaliștilor și criticilor de specialitate, în special în perioada degustărilor ”en primeur”.
Cele 18 ha ale domeniului beneficiază de un terroir excepțional, învecinat cu unele dintre cele mai cunoscute proprietăți din Pessac-Léognan.

7 alte produse din aceeași categorie:

Băuturi de la același producător

Produse noi

mai mult

Oferte speciale

Toate promoțiile

Wishlist

Nici un produs