Livrare GRATUITĂ prin curier în toată ţara la comenzi mai mari de 200 lei. 20 lei pentru comenzi mai mici de 200 lei.
Comenzi urgente: Cluj-Napoca - 300 lei (Tel: 0731 309 300) Bucureşti - 500 lei (Tel: 0720 056 116) Timişoara - 300 lei (Tel: 0771 154 786)
Am actualizat platforma.
Avem rugămintea să resetați parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Vérité
La Muse 2014

100 Puncte Parker:”La Muse 2014 (2.800 baxuri) este o realizare legendară. Vinul are o culoare purpurie opacă și un nas superb de pilitură de creion, mure, tămâie, condimente asiatice, cacao, prune și o tușă de ciocolată și baric. Pe palatin, se evidențiază aromele de coacăze și mure. Vinul este onctuos, cu aciditate adecvată, o energie uluitoare, corp și fructuozitate masive. Un vin spectaculos de aromat și, totodată, dens, cu suficientă structură (oarecum surprinzător la această ediție) pentru a rezista 35 - 45+ ani. Încă o dată, felicitări, Pierre Seillan!”

În stoc

1,990.00 lei

De la 67.66 lei / Luna

Cantitate:

Trimite unui prieten
  

Vérité ”La Muse” 2014

Perioada optimă de consum: 2016 - 2061
Producător: Vérité (Jackson Family) - Sonoma, California

Oenolog: Pierre Seillan

Soi: 87% Merlot, 10% Cabernet Franc, 3% Malbec

Culoare: roșu-purpuriu opac

Miros: superb, de pilitură de creion, mure, tămâie, condimente asiatice, cacao, prune și o tușă de ciocolată și baric

Gust: expansiv, cu echilibru și lungime excepționale, spectaculos de aromat (coacăze, mure) și, totodată, dens, cu suficientă structură pentru a rezista 35 - 45+ ani; onctuos, cu aciditate adecvată, o energie uluitoare, corp și fructuozitate masive

Recomandări gastronomice: risotto, scoici, trufe negre

Alcool: 14,3%

Temperatura de servire: 16-18°C

Maturat 15 luni în baricuri franțuzești noi.

Vă recomandăm să-l decantați cu 2 ore înainte de a-l servi sau să-l treceți prin aeratorul Vinturi.
100 Puncte Parker: ”La Muse 2014 (2.800 baxuri) este o realizare legendară. Vinul are o culoare purpurie opacă și un nas superb de pilitură de creion, mure, tămâie, condimente asiatice, cacao, prune și o tușă de ciocolată și baric. Pe palatin, se evidențiază aromele de coacăze și mure. Vinul este onctuos, cu aciditate adecvată, o energie uluitoare, corp și fructuozitate masive. Un vin spectaculos de aromat și, totodată, dens, cu suficientă structură (oarecum surprinzător la această ediție) pentru a rezista 35 - 45+ ani. 
Această cramă, una dintre nestematele din portofoliul Kendall-Jackson, a debutat în 1998 și, de atunci, adaugă performanță după performanță. Bănuiesc că prioritatea maximă este acordată trierii fructului, enologul Pierre Seillan alegând tot ce-i mai bun din proprietățile din Alexander Valley, Chalk Hill și Knights Valley. Încă o dată, felicitări, Pierre Seillan!”

Eduția 2013 - 100 Puncte Parker!: ”La Muse 2013, ca toate celelalte Vérité-uri din 2013, provine o treime din Alexander Valley, 40% din Chalk Hill și restul, din Knights Valley și Bennett Valley - vii de mare altitudine, crescute pe coama dealului. Un asamblaj de 89% Merlot, 8% Cabernet Franc, 3% Malbec, cu 14,3% alcool, vinul seamănă izbitor de mult cu un Petrus dintr-un an mare. Arome de dude, cireșe negre, lemn dulce, trufe și fruct onctuos, suculent și consistent sunt, toate, prezente în această capodoperă cu corp plin. Taninii încă se simt. Vinul are puritate, note de condimente de Provence și este pur și simplu remarcabil. Postgustul durează mult peste un minut. Cel mai probabil, vinul va beneficia de 5-8 ani de îmbătrânire la sticlă și va rezista 40-50 de ani.”

Descrierea producătorului: ”Cu fruct și condimente suple, echilibru excepțional și o lungime impresionantă, La Muse este făcut în principal din Merlot. Chiar de la început, fiecare ediție a acestui vin care onorează stilul marilor vinuri din Pomerol, celebrând, totodată, strugurii de clasă mondială din Sonoma, a fost apreciată la superlativ de către critici.”

Vérité este una dintre podgoriile-butic și, totodată, un proiect de suflet al Jackson Family Wines, proprietate a lui Jess Jackson de la vestita Kendall-Jackson.

Vérité produce vinuri fără compromis, vinuri care reflectă terroir-ul din care se nasc. Numele ”Vérité” vine de la cuvântul francez pentru ”adevăr”. Vinurile combină experiența din Lumea Veche cu fructul din Lumea Nouă. Oenologul Pierre Seillan, primul și singurul vinificator al Vérité, este un om care înțelege și apreciază importanța pământului. El se implică efectiv în întreg procesul, din vie până la sticlă.

Chiar de la înființarea podgoriei în 1998, Pierre a identificat peste 40 de vii mici, de mare calitate (cru-uri) de-a lungul versanților vestici ai lanțului muntos Mayacamas din Sonoma. Aceste vii sunt, de fapt, mici vii din vii mai mari, o paletă de tipuri de sol. Cultivate manual pentru a produce recolte extrem de mici, ele dau naștere unor vinuri cu o calitate și caracter excepționale.

Vinurile Vérité reprezintă o selecție meticuloasă de expresii ale soiurilor, climatului și solului, precum și a tehnicii de vinificare. Pierre numește această metodă drept ”droit du sol” - dreptul pământului. În fiecare an, podgoria produce trei asamblaje de inspirație bordeleză: La Muse (majoritar Merlot), La Joie (majoritar Cabernet Sauvignon) și Le Désir (majoritar Cabernet Franc). Chiar dacă toate cele trei vinuri au un echilibru impecabil și o structură somptuoasă în tinerețe, ele au greutatea și fondul necesare pentru a îmbătrâni mulți ani de acum încolo.

Producător

Vérité este una dintre podgoriile-butic și, totodată, un proiect de suflet al Jackson Family Wines, proprietate a lui Jess Jackson de la vestita Kendall-Jackson. Vérité produce vinuri fără compromis, vinuri care reflectă terroir-ul din care se nasc. Numele ”Vérité” vine de la cuvântul francez pentru ”adevăr”. Vinurile combină experiența din Lumea Veche cu fructul din Lumea Nouă. Oenologul Pierre Seillan, primul și singurul vinificator al Vérité, este un om care înțelege și apreciază importanța pământului. El se implică efectiv în întreg procesul, din vie până la sticlă. Chiar de la înființarea podgoriei în 1998, Pierre a identificat peste 40 de vii mici, de mare calitate (cru-uri) de-a lungul versanților vestici ai lanțului muntos Mayacamas din Sonoma. Aceste vii sunt, de fapt, mici loturi din vii mai mari, o paletă de tipuri de sol. Cultivate manual pentru a produce recolte extrem de mici, ele dau naștere unor vinuri de o calitate și un caracter excepționale. Vinurile Vérité reprezintă o selecție meticuloasă de expresii ale soiurilor, climatului și solului, precum și a tehnicii de vinificare. Pierre numește această metodă drept ”droit du sol” - dreptul pământului. În fiecare an, podgoria produce trei asamblaje de inspirație bordeleză: La Muse (majoritar Merlot), La Joie (majoritar Cabernet Sauvignon) și Le Désir (majoritar Cabernet Franc). Chiar dacă toate cele trei vinuri au un echilibru impecabil și o structură somptuoasă în tinerețe, ele au greutatea și fondul necesare pentru a îmbătrâni mulți ani de acum încolo.

Specificații

Țara SUA
Punctaje/Medalii 100 Puncte Parker
Soi Merlot, Cabernet Franc, Malbec
Culoare Roşu
An 2014
Vinificare Sec
Alcool 13.5%

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

La Muse 2014
La Muse 2014
1,990.00 lei

Cantitate:

De la același producător
Le Désir 2013
Vérité Le Désir 2013
1,940.00 lei
99 Puncte Parker:"Acesta este cel mai delicat dintre ...

Citește mai mult
Sassicaia 2018
Tenuta San Guido Sassicaia 2018
97+ Puncte Parker:"O ediție clasică și, totodată, cea ...

Citește mai mult
”Y” d'Yquem 2020
Château D'Yquem ”Y” d'Yquem 2020
Aciditate vivace, textură frumoasă ...

Citește mai mult
Fetească Regală 2018
Fetească Regală 2018
Parfum proaspăt și mineral, cu plăcute&nbs...
45.00 lei
29.25 lei

Citește mai mult
toate promoțiile

© 2022 Copyright WinePoint