Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2018

Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2018

97 Puncte Luca Maroni|

Nas proaspăt, care debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte,  cireșe negre) și condimente. Gust savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele. Sfârșit persistent și aromat.

65,00 lei

Adaugă în coş

Trimite unui prieten

”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2018

”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2018

Nas proaspăt, care debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte,  cireșe negre) și condimente. Gust savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele. Sfârșit persistent și aromat.

Destinatar(i) :

* Câmpuri obligatorii

Mai multe informații

Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2018

Producător: Azienda Montemajor - Puglia

Soi: Negroamaro - struguri recoltați în patru nopți (Quatronotti)

Culoare: roșu-rubiniu închis

Miros: proaspăt, debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte,  cireșe negre) și condimente

Gust: savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele; sfârșit persistent și aromat

Recomandări gastronomice: antreuri, preparate din carne (vițel, iepure, miel), osso bucco, pizza cu gorgonzola, brânzeturi

Alcool: 14,5%

Temperatura de servire: 15-18°C

97 Puncte Luca Maroni

Ediția 2017 - 98 Puncte Luca Maroni

***

Montemajor este proprietatea unui renumit oenolog, Mario Ercolino și a soției sale, Roberta Pirone. Deși podgoria este situată în Campania, cei doi soți au cumpărat, în timp, mai multe vii din sudul Italiei. Atent alese, ele au o expunere extraordinară, vițe vechi și un potențial formidabil. Mario Ercolino a învățat să facă vin de la părinții săi, alături de care a lucrat la cunoscuta lor proprietate Feudi di San Gregorio, cea care a pus Campania pe harta mondială a vinului. Vinurile lui sunt recunoscute pentru corpolență, puritatea fructului și finețea deosebită. De regulă, el recoltează cu 7 - 10 zile mai târziu, pentru a obține un surplus de maturitate și intensitate. Este foarte iubit de critici și, în special, de Luca Maroni.

La Montemajor, strugurii sunt presați foarte delicat, iar fermentația are loc în tancuri de inox, la temperatură controlată.

7 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: