Comenzi telefonice: 0731 309 300 (L-V 09:00-16:00)
 
Am actualizat platforma.
Avem rugămintea să resetați parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Cognac Raymond Ragnaud
Réserve Rare - 700 ml

Produs dintr-o vie de 22 ha din inima apelațiunii Grande Champagne, acest coniac Réserve Rare are un buchet excepțional, de o finețe uluitoare cu note de mosc și aluzii de bergamotă. La gust, este delicios, cu arome de fructe albe și galbene și o notă finală atât picantă cât și fructată, de o catifelare care îi intensifică savoarea.

În stoc

555.00 lei

Cantitate:

Trimite unui prieten
  
Cognac Raymond Ragnaud Réserve Rare - 700 ml
Producător: 
Cognac Raymond Ragnaud - Grande Champagne (1er cru, o vie de 22 ha din inima regiunii)
Soi: 100% Ugni Blanc
Culoare: galben-auriu profund și senzual
Miros: buchet excepțional de o finețe uluitoare, cu note de mosc și aluzii de bergamotă
Gust: delicios, de fructe albe și galbene cu o notă finală atât picantă cât și fructată, de o catifelare care intensifică savoarea acestui coniac din Grande Champagne
Alcool: 41%
Temperatura de servire: 20-25°C
În mod tradițional, coniacul se servește în pahare speciale, după masă, ca digestiv. Se recomandă ca paharul să fie încălzit în palme pentru că se încălzește treptat și emană note delicate care trec neobservate la temperatura camerei. 

Prezentat într-o sticlă specială - ”Orphée” - și o cutie asortată, acest coniac rar și sofisticat exprimă atât eleganța cât și istoria Casei Maison Raymond Regnaud. Cu siguranță, el îi va impresiona, deopotrivă, pe cunoscători, colecționari sau pe amatorii pasionați.

Producător

Din 1860, familia Ragnaud are o vie în Grande Champagne. În acel moment, zona nu fusese încă clasificată Premier Cru, dar era considerată de specialiști ca fiind cea mai bună din Cognac. Ca și acum, via era plantată cu Folle Blanche și Ugni Blanc, un soi rezistent la filoxera care a făcut ravagii în Cognac.

Mai târziu, în 1920, Paul Ragnaud, care avea o proprietate în Criteuil-la-Magdeleine, se instalează la Château d’Ambleville, acolo unde firma își are sediul și acum. În 1941, fiul său, Raymond, creează marca Raymond Ragnaud și începe să vândă coniac îmbuteliat. După moartea sa, în 1963, timp de 60 de ani, proprietatea a fost marcată de figurile feminine ale dinastiei. Mai întâi, soția sa cumpără mai multe vii, ajungând la 47 hectare. Tot ea este cea care începe să dezvolte exportul. Apoi, în anii 1980, fiica ei, Françoise Raynaud-Bricq, începe să colaboreze cu cele mai apreciate destinații alimentare din Franța: băcăniile de lux Fauchon, Hédiard și La Grande Épicerie, marile restaurante cu stele Michelin, precum La Tour d’Argent, hotelurile cele mai prestigioase, precum Ritz, sau marii negustori de vinuri, cum ar fi Caves Legrand.

La sfârșitul anilor 2010, Stéphanie Bricq începe să lucreze alături de Françoise, continuând tradiția și ducând mai departe măiestria artizanală a strămoșilor.

 

Specificații

Țara Franţa
Alcool 41%

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Réserve Rare - 700 ml
Réserve Rare - 700 ml
555.00 lei

Cantitate:

De la același producător
Très Vieille Réserve - 700mL
Cognac Raymond Ragnaud Très Vieille Réserve - 700mL
325.00 lei
Un coniac complex și echilibrat ...

Citește mai mult
VSOP Réserve - 700 mL
Cognac Raymond Ragnaud VSOP Réserve - 700 mL
275.00 lei
Un coniac delicat și picant, fără a ...

Citește mai mult
Côtes de Castillon 2011
Côtes de Castillon 2011
”Un vin superb, cu arome de afine și coacă...
165.00 lei
132.00 lei

Citește mai mult
toate promoțiile

© 2024 Copyright WinePoint