Producător: Muga - Rioja, Spania
Soi: 60% Garnacha, 30% Viura, 10% Tempranillo
Culoare: roz-somon deschis și strălucitor, cu tente portocalii
Miros: arome complexe de piersică albă, căpșuni și alte fructe albe cu sâmbure
Gust: proaspăt, cu o aciditate foarte plăcută; aromele din miros sunt însoțite de cele de lychee, caisă și de o tușă de pâine coaptă; drojdii fine, elegante și bine-integrate; corp mediu, sfârșit lung și crocant în care se combină minunat dulceața, prospețimea și aciditatea
Recomandări gastronomice: carne albă, orez cu carne, legume, salate complexe, risotto, sushi, friptură cu sos tartar, brânză de capră
Alcool: 13%
Temperatura de servire: 10°C
Fermentat 15-20 zile în butoaie de lemn, la 16-18°C, după care stă pe drojdii 3 luni pentru a-i potența calitățile organoleptice. Stabilizat prin răcire, filtrat și îmbuteliat.