Livrare GRATUITĂ prin curier în toată ţara la comenzi mai mari de 200 lei. 20 lei pentru comenzi mai mici de 200 lei.
Comenzi urgente: Cluj-Napoca - 300 lei (Tel: 0731 309 300) Bucureşti - 500 lei (Tel: 0720 056 116) Timişoara - 300 lei (Tel: 0771 154 786)
Am actualizat platforma.
Avem rugămintea să resetați parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Champagne de Venoge
Princes Rosé NV

95 Puncte James Suckling:”O șampanie rosé superbă și elegantă cu buchet de zmeură, cochilie de stridii, migdale sărate, măsline și ierburi aromate. Lungă și persistentă, cu perlaj foarte fin. Salină și vinoasă. Asamblaj, 100% Pinot Noir, cu 6% vinuri roșii din vițe vechi. Beți-o sau păstrați-o.”

În stoc

375.00 lei

Cantitate:

Trimite unui prieten
  
Champagne de Venoge Princes Rosé NV

Perioada optimă de consum: 2020-2030

Producător: Champagne de Venoge - Épernay

Soi: 100% Pinot Noir - struguri din  Petite și Grande Montagne de Reims și Les Richys

Culoare: roz intens

Miros: buchet superb și elegant de zmeură, cochilie de stridii, migdale sărate, măsline și ierburi aromate

Gust: salin, vinos, lung și persistent, cu perlaj foarte fin, structură fermă, arome de fructe roșii (căpșuni sălbatice, coacăze roșii), agrișe, grapefruit roz, o adiere de fum și sfârșit dens, lung și aromat
Recomandări gastronomice: un aperitiv superb care poate fi băut și cu antreuri cu fructe de mare sau somon

Alcool: 11%
Dozaj: 6 g/l

Temperatura de servire: 8-10°C
Descrierea producătorului: ”O selecție de mare precizie din Petite și Grande Montagne de Reims aduce mineralitate și rectitudine rosé-ului Princes, în timp ce strugurii din Les Richys adaugă opulență acestui vin mare din Champagne. Aromele de căpșuni și agrișe împletite cu cele de citrice fac ca această șampanie să fie o minunăție de vin de care să vă bucurați la începutul mesei cu homar sau somon.”
95 Puncte James Suckling: ”O șampanie rosé superbă și elegantă cu buchet de zmeură, cochilie de stridii, migdale sărate, măsline și ierburi aromate. Lungă și persistentă, cu perlaj foarte fin. Salină și vinoasă. Asamblaj, 100% Pinot Noir, cu 6% vinuri roșii din vițe vechi. Beți-o sau păstrați-o.”

Casa de Venoge a reînviat mitica șampanie Princes creată în 1858 de Joseph de Venoge în onoarea Prinților de Orange. Sticla sa elegantă și faimoasă evocă carafele de cristal în care aristocrații europeni obișnuiau să decanteze șampania la începutul secolului XX.

Producător

Casa de Venoge & Cie, membră a Grupului Lanson-BCC, alături de Casele Lanson, Philipponnat, Bonnet, Boizel, a fost înființată în 1837 de emigrantul elvețian Henri-Marc de Venoge împreună cu fiul său, Joseph. Ei aleg ca simbol al casei banderola albastră (Cordon Bleu) care simbolizează râul Venoge din Elveția natală și Ordinul Spiritului Sfânt (Ordre du Saint-Esprit), cel mai cunoscut ordin cavaleresc al monarhiei franceze. După un an, Henri-Marc revoluționează marketingul vremii, creând prima etichetă ilustrată din istoria șampaniei.

În 1845, afacerea trece în mâinile lui Joseph de Venoge, devenit o figură marcantă a înaltei societăți din Epernay. Apoi, în 1858, el creează Cuvée des Princes, un omagiu adus Prinților de Orange. Este urmat, în 1866, de fiul său, Gaëtan, mare iubitor de artă, dar și bun negustor care dezvoltă considerabil exportul, în special pe piața americană. Sub conducerea lui, de Venoge primește în 1876 Marele Premiu de Excelență la Expoziția universală de la Philadelphia, iar în 1882 devine membru fondator al Syndicat des Grandes Marques de Champagne.

Între 1892 – 1922, de Venoge este condusă de fiica lui Gaëtan, Yvonne de Venoge și de soțul ei, Marchizul Adrien de Mun. Împreună, cei doi au crescut vânzările în rândurile aristocrației din Paris și din Europa, ajungând la vânzări de peste un milion de sticle într-o vreme în care întreaga regiune Champagne vindea 30 de milioane de sticle. După moartea Marchizului, în 1922, Casa a fost condusă de soția sa împreună cu mama ei.

Ultimul descendent direct al familiei de Venoge a părăsit conducerea firmei în 1958. După ce a întâmpinat, la fel ca majoritatea Caselor din Champagne, o serie de dificultăți financiare, în 1998 de Venoge a fost inclusă în Grupul Boizel Chanoine Champagne, devenit ulterior Lanson-BCC. Gilles de la Bassetière, angajat inițial ca director de vânzări pentru piața americană, a preluat conducerea Casei în 2005 și a reușit să-i redea strălucirea.

Specificații

Țara Franţa
Punctaje/Medalii 95 Puncte James Suckling
Culoare Rosé
An NV
Vinificare Brut
Alcool 11%

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Princes Rosé NV
Princes Rosé NV
375.00 lei

Cantitate:

De la același producător
Princes Blanc de Noirs NV
Champagne de Venoge Princes Blanc de Noirs NV
375.00 lei
337.50 lei
93 Puncte Parker:"Princes Brut Blanc de Noirs NV este ...

Citește mai mult
Princes Extra Brut NV
Champagne de Venoge Princes Extra Brut NV
375.00 lei
93 Puncte Parker:"Princes Extra Brut NV este un asamblaj ...

Citește mai mult
Princes Blanc de Blancs NV
Champagne de Venoge Princes Blanc de Blancs NV
375.00 lei
337.50 lei
92 Puncte James Suckling:"O șampanie blanc de blancs amplă și ...

Citește mai mult
Saint Émilion Grand Cru Classé 2016
Château Bellefont-Belcier Saint Émilion Grand Cru Classé 2016
95 Puncte James Suckling:"Foarte proaspăt, cu tanini fini, seci ...

Citește mai mult
Pessac-Léognan Premier Grand Cru Classé 2019
Château Haut-Brion Pessac-Léognan Premier Grand Cru Classé 2019
100 Puncte James Suckling:"Parfum de coacăze negre, iod, lemn de ...

Citește mai mult
Pauillac 1er Grand Cru Classé 2019
Château Mouton Rothschild Pauillac 1er Grand Cru Classé 2019
99 Puncte James Suckling:"Incredibil de complex, cu toate ...

Citește mai mult
Bordeaux Wine Pack
Bordeaux Wine Pack
1. Château Sansonnet Saint-Émili...
1,540.00 lei
1,386.00 lei

Citește mai mult
toate promoțiile

© 2022 Copyright WinePoint