Actualizăm platforma, ne cerem scuze pentru eventuale neplăceri cauzate!

Livrare GRATUITĂ prin curier în toată ţara la comenzi mai mari de 200 lei. 20 lei pentru comenzi mai mici de 200 lei.
Comenzi urgente: Cluj-Napoca - 300 lei (Tel: 0731 309 300) Bucureşti - 500 lei (Tel: 0720 056 116) Timişoara - 300 lei (Tel: 0771 154 786)
Am actualizat platforma.
Avem rugămintea să resetați parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Marisco Vineyards
”The King's Bastard” Chardonnay 2018

Un Chardonnay baricat care le place chiar și celor care spun că nu sunt fani ai genului! Buchet frumos și proaspăt, cu note de nectarine, miez de lămâie și adieri de stejar. Gust proaspăt, cu atac puternic și arome de fructe cu sâmbure susținute de o cremozitate subtilă, plus arome secundare de cremene și toast. Aciditatea tipică de Marlborough persistă în postgustul care te face să salivezi.   

În stoc

120.00 lei

Cantitate:

Trimite unui prieten
  

Marisco Vineyards ”The King's Bastard” Chardonnay 2018

Perioada optimă de consum: 2019-2024

Producător: Marisco Vineyards - Southern Valleys, Marlborough

Soi: Chardonnay

Culoare: galben-pai strălucitor 

Miros: frumos și proaspăt, cu note de nectarine, miez de lămâie și adieri de stejar

Gust: proaspăt, cu atac puternic și arome de fructe cu sâmbure susținute de o cremozitate subtilă, plus arome secundare de cremene și toast; aciditatea tipică de Marlborough persistă în postgustul care te face să salivezi 

Recomandări gastronomice: un excelent vin de mâncare, cu suficient corp și structură pentru a face față unei mari varietăți de preparate din carne de pui, porc sau fructe de mare, preparate cu smântână sau brânzeturi 

Alcool: 13%

Temperatura de servire: 8-10°C
Despre William Marisco, strămoșul familiei Marris, se spune că ar fi fost unul dintre cei 35 de copii din flori ai Regelui Henric I. De aici, numele vinului: The King's Bastard.

Strugurii au fost culeși atât cu mașina cât și manual, timp de trei zile. Cei culeși manual, au fost presați ușor, fără a fi desciorchinați, iar cei culeși cu mașina au fost deschiorchinați înainte de a fi presați. Fermentarea și maturarea au avut loc în butoaie mari de stejar franțuzesc, 35% noi și 65% vechi. Au fost folosite drojdii care favorizează opulența și expresivitatea fructului, iar fermentarea malolactică parțială a ajutat la îmblânzirea acidității. Asamblarea s-a făcut în martie, înainte de filtrarea finală și îmbuteliere.

Producător

Brent Marris este primul oenolog licențiat din Marlborough. În 1994, după de i-a ajutat pe cei de la Delegat să construiască brandul Oyster Bay, a înființat Wither Hills, împreună cu tatăl său, John Marris, unul dintre pionierii viticulturii din Marlborough. În opt ani, afacerea a crescut spectaculos și a fost vândută companiei multinaționale Lion Nathan, iar Brent a rămas director și oenolog-șef până în 2007. Între timp, în 2003, el a înființat Marisco Vineyards, din dorința de a lăsa o moștenire de familie următoarelor generații. Numită după numele de familie al strămoșilor lui Brent, Marisco Vineyards combină istoria unei familii legate de începuturile viticulturii din Marlborough cu un puternic spirit antreprenorial. Fructificându-și cunoștințele și experiența, Brent a ales o serie de vii remarcabile care produc azi brandurile de renume internațional The Ned și The Kings Series, dar și branduri de nișă precum The Craft Series. Pe cele 268 ha, el a plantat soiurile cărora li se datorează faima Marlborough-ului: Sauvignon Blanc, Pinot Gris și Pinot Noir. Brandul The Ned a fost lansat în 2006. El poartă numele uneia dintre cele mai înalte culmi din sud-estul viilor și are o semnificație specială pentru Brent, acesta fiind locul în care se cățăra în copilărie. În 2009, a început construcția unei crame care să fie atât elegantă din punct de vedere estetic cât și foarte funcțională. În același an, a fost lansată gama The Kings Series. Atunci s-a făcut simțită și nevoia de a găsi un nume care să poată fi folosit pentru toate gamele produse. Studiind arborele genealogic al familiei, Brent a descoperit că unul dintre strămoșii săi, descendent al Regelui Henric I, se numea William de Marisco. De aici, Marisco Vineyards. La doar cinci ani după apariția primului vin, în 2011, Marisco Vineyards a primit titlul de ”New Zealand Winery of the Year” acordat de International Wine & Spirits Challenge. De atunci, Marisco continuă să crească, impunându-se pe tot mai multe piețe internaționale. Peste 80% din vinurile Marisco sunt vândute la export.

Specificații

An 2018
Țara Noua Zeelandă
Vinificare Sec
Culoare Alb
Soi Chardonnay
Alcool 13%

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

”The King\'s Bastard” Chardonnay 2018
”The King's Bastard” Chardonnay 2018
120.00 lei

Cantitate:

De la același producător
”Curious Kiwi” Sauvignon Blanc 2020
Marisco Vineyards ”Curious Kiwi” Sauvignon Blanc 2020
55.00 lei
Un Sauvignon Blanc de Noua Zeelandă ...

Citește mai mult
”Fernlands” Sauvignon Blanc 2020
Marisco Vineyards ”Fernlands” Sauvignon Blanc 2020
55.00 lei
Proaspăt și parfumat, cu note de suc ...

Citește mai mult
”The Ned” Sauvignon Blanc 2020
Marisco Vineyards ”The Ned” Sauvignon Blanc 2020
69.00 lei
Un Sauvignon Blanc de Noua Zeelandă ...

Citește mai mult
”Le Claux” - Gigondas 2019
Château de Saint Cosme ”Le Claux” - Gigondas 2019
97-99 Puncte Jeb Dunnuck:"Gigondas Le Claux 2019 oferă mai ...

Citește mai mult
Condrieu 2019
Château de Saint Cosme Condrieu 2019
Parfum debordant de piersică, caisă, ...

Citește mai mult
Pinot Grigio "Punggl" 2019
Nals Margreid Pinot Grigio "Punggl" 2019
93 Puncte James Suckling:"Arome subtile de mango uscat și ...

Citește mai mult
Veneto Pack
Veneto Pack
1. Tenuta Sant'Antonio Scaia Garganega-Chardonnay ...
559.00 lei
503.10 lei

Citește mai mult
toate promoțiile

© 2021 Copyright WinePoint