Producător: Muga - Valle del Oja, Rioja
Soi: Garnacha, Viura - struguri culeși manual
Culoare: roz deschis și strălucitor
Miros: buchet foarte complex și intens în care se percep arome florale (petale de trandafir), fructe cu sâmbure (caise și coajă de piersică), citrice (mandarine), căpșuni și o tușă de alune
Gust: proaspăt și echilibrat, cu aciditate plăcută care-i conferă atacului o anumită fructuozitate, structură bună și o complexitate surprinzătoare; vinul evoluează foarte bine pe palatin și are un sfârșit lung, răcoritor și fructat
Recomandări gastronomice: minunat ca aperitiv, merge foarte bine și cu fructe de mare, paste, preparate cu orez, salate
Alcool: 13,5%
Temperatura de servire: 10°C
Fermentat 15-20 zile la 16-18°C, după care rămâne pe drojdii 16 săptămâni. Stabilizat la rece, filtrat și îmbuteliat.