Comenzi telefonice: 0731 309 300 (L-V 09:00-16:00)
Am actualizat platforma.
Avem rugămintea să resetați parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Viña Montes
Muse 2019

98 Puncte James Suckling:”Arome foarte intense de coacăze negre, violete, tulpini de flori, coajă de copac și pământ ud. Foarte parfumat. Ciuperci, trufe negre și tutun. Arome superbe de Cabernet Sauvignon. Corp mediu spre plin, tanini ultra-fini și integrare minunată. Se deschide și evoluează. Persistă minute în șir. Atât de bun. Un Cabernet Sauvignon super, nou și pur de la Montes, din Valea Maipo și făcut la crama din Valea Apalta. Scos pe piață în septembrie 2022. Au fost îmbuteliate 6.000 de sticle. Clasic prin vinificare și neoclasic prin natura sa. Foarte băubil acum, dar va fi mult mai bun în 2025 și după aceea.”

În stoc

585.00 lei

Cantitate:

Trimite unui prieten
  
Viña Montes ”Muse” 2019

Perioada optimă de consum: 2022-2037

Producător: Viña Montes - Valea Maipo

Soi: Cabernet Sauvignon

Culoare: roșu-rubiniu profund              

Miros: delicat și elegant, dominat de note de fructe roșii, inclusiv căpșuni, prune roșii și Sarsaparila însoțite de lichior de coacăze și sirop de cireșe plus notele împrumutate de la stejar: tutun, dulce de leche (dulceață de lapte) și cafea mocca

Gust: vibrant și amplu, dar echilibrat și complex, cu tanini foarte catifelați, în armonie cu puritatea aromelor și sfârșit foarte lung

Recomandări gastronomice: carne roşie - în special, vită (T-bone), vânat, rață, hamburgeri, paste cu sos de roşii, pizza, brânzeturi (inclusiv Parmezan, Grana Padano, Comté)

Alcool: 14,5%
pH: 3.38
Aciditate totală: 4,07 g/L
Aciditate volatilă: 0,69 g/L
Zahăr rezidual: 3,54 g/L
SO2 liber: 0,032 g/L

Temperatura de servire: 15-17°C
Număr de sticle produse: 6.000
Maturat 18 luni în butoaie de stejar franțuzesc 70% noi și 30% la a doua folosire.
Vă recomandăm să-l decantați cu o oră înainte de a-l bea.

Descrierea lui Aurelio Montes: ”Întorcându-mă la începuturile mele, am vrut să aduc un omagiu tuturor femeilor din familia mea care m-au ajutat să devin ceea ce sunt. Inspirat de aceste figuri marcante ale vieții mele, am decis să le dedic un vin. Un vin deosebit. Un vin inspirațional, făcut pentru a sărbători. Inspirat de muzele mele, el este un vin în care am vrut să creez eleganța supremă și distincția subtilă.” 

98 Puncte James Suckling: ”Arome foarte intense de coacăze negre, violete, tulpini de flori, coajă de copac și pământ ud. Foarte parfumat. Ciuperci, trufe negre și tutun. Arome superbe de Cabernet Sauvignon. Corp mediu spre plin, tanini ultra-fini și integrare minunată. Se deschide și evoluează. Persistă minute în șir. Atât de bun. Un Cabernet Sauvignon super, nou și pur de la Montes, din Valea Maipo și făcut la crama din Valea Apalta. Scos pe piață în septembrie 2022. Au fost îmbuteliate 6.000 de sticle. Clasic prin vinificare și neoclasic prin natura sa. Foarte băubil acum, dar va fi mult mai bun în 2025 și după aceea.”

Producător

În 2022, Viña Montes s-a bucurat pentru al patrulea an consecutiv de recunoașterea ”World’s Best Vineyards”: Locul I în Lumea Nouă și Locul III în lume!

Înființată în 1987 de doi vizionari cu experiență în lumea vinului care și-au propus să producă primele vinuri chiliene de mare calitate, Aurelio Montes și Douglas Murray, cărora li s-au adăugat, în 1988, Alfredo Vidaurre și Pedro Grand, Montes este astăzi o corporație cu operațiuni în Chile și Argentina (prin Kaiken Wines) și controlată de familiile Montes, Garcés Silva, Barros, Murray, Guarachi și Vidaurre.

Eforturile celor patru membri fondatori au fost răsplătite din plin, vinurile lor, Montes și Montes Alpha, ajungând să fie vândute în peste 100 de țări, recunoscute fiind pentru calitatea lor extraordinară și constantă. Acestea sunt vinurile care au impus vinurile chiliene în atenția întregii lumi.

Recunoașterea a venit mai repede decât se așteptau, cu primul vin chilian ultra-premium (sau Super-chilian): Montes Alpha 'M' 1996 (un Bordeaux clasic), urmat, în 2000, de Montes Folly (100% Syrah, cantitate foarte limitată), un adevărat vin-cult. Apoi, în 2005, Purple Angel (Carmenère 92%), primul Carmenère chilian premium.

Un reper aparte îl constituie Montes Muse, noul vin super-premium al cramei și, totodată, primul lor vin distribuit internațional prin rețeaua de negocianți La Place de Bordeaux.

Specificații

Țara Chile
Punctaje/Medalii 98 Puncte James Suckling
Culoare Roşu
An 2019
Vinificare Sec
Alcool 14.5%

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Muse 2019
Muse 2019
585.00 lei

Cantitate:

De la același producător
Sirène de Giscours 2019
Château Giscours Sirène de Giscours 2019
94 Puncte James Suckling:"Debordează de fruct pur, claritate ...

Citește mai mult
Saint-Estèphe Rouge 2019
Château Phélan Ségur Saint-Estèphe Rouge 2019
96 Puncte James Suckling"Un Bordeaux cu structură foarte ...

Citește mai mult
Sherry Oloroso Solera 1842 VOS - Demidulce
Sherry Oloroso Solera 1842 VOS - Demidulce
Bogat, catifelat și corpolent, cu o dulceață se...
198.00 lei
148.75 lei

Citește mai mult
toate promoțiile

© 2023 Copyright WinePoint