Comenzi telefonice: 0731 309 300 (L-V 09:00-16:00)
 
Am actualizat platforma.
Avem rugămintea să resetați parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Château Mouton Rothschild
Pauillac 1er Grand Cru Classé 2019

99 Puncte James Suckling:”Incredibil de complex, cu toate caracteristicile Cabernetului, de la mentă și creion la mure, coacăze negre și mentol. Se schimbă permanent atât în nas cât și în pahar. Și, totuși, rămâne frumos și stilat. Corpolent, cu tanini foarte fini, denși, bine structurați și foarte persistenți. Un vin bine structurat și compact. O procesiune nesfârșită de coacăze, fructe de pădure și cireșe împreună cu lemn dulce, pământ și o adiere de trufe negre. 90% Cabernet Sauvignon, 9% Merlot, 1% Petit Verdot. Va începe să-și arate adevărata măreție după 2028.”

În stoc

3,950.00 lei

De la 134.3 lei / Luna

Cantitate:

Trimite unui prieten
  

Château Mouton Rothschild Pauillac 1er Grand Cru Classé 2019

Perioada optimă de consum: 2035-2065

Producător: Château Mouton Rothschild - Pauillac 

Soi: 90% Cabernet Sauvignon, 9% Merlot, 1% Petit Verdot

Culoare: roșu profund și intens, cu tente granat

Miros: elegant și complex, cu parfum incredibil de complex, de la mentă și creion la mure, la coacăze negre și mentol

Gust: frumos, stilat, corpolent, cu tanini foarte fini, denși, bine structurați și foarte persistenți; bine structurat și compact, cu o procesiune nesfârșită de coacăze, fructe de pădure și cireșe împreună cu lemn dulce, pământ și o adiere de trufe negre; final lung, vibrant

Recomandări gastronomice: preparate din carne roșie, miel, rață vânat, friptură de pui, preparate asiatice, mâncare chinezească, somon, ton, ciuperci, paste

Alcool: 13,5%

Temperatura de servire: 16-18°C

99 Puncte James Suckling: ”Incredibil de complex, cu toate caracteristicile Cabernetului, de la mentă și creion la mure, la coacăze negre și mentol. Se schimbă permanent atât în nas cât și în pahar. Și, totuși, rămâne frumos și stilat. Corpolent, cu tanini foarte fini, denși, bine structurați și foarte persistenți. Un vin bine structurat și compact. O procesiune nesfârșită de coacăze, fructe de pădure și cireșe împreună cu lemn dulce, pământ și o adiere de trufe negre. 90% Cabernet Sauvignon, 9% Merlot, 1% Petit Verdot. Va începe să-și arate adevărata măreție după 2028.”
98+ Puncte Parker: ”Mouton Rothschild 2029 este cel mai dramatic dintre 1er Grand Cru-urile din Médoc, emanând arome de lichior de coacăze, mure și violete împletite cu arome de cedru, înveliș de țigară de foi, lemn dulce, sol lutos și condimente. Corpolent, stratificat și pluridimensional, este profund și puternic, cu o concentrație impresionantă, profil impecabil și final lung, vibrant. Abundența de tanini tineri este mascată de fructuozitatea puternică și, în ciuda rafinamentului tineresc, va avea nevoie de mulți ani la sticlă pentru a-și realiza deplin potențialul.”

Producător

Puțini producători se bucură de longevitatea și reputația domeniului Mouton Rothschild. Celebrul vin cu același nume a început să fie produs după ce, în 1893, Baronul Nathaniel de Rothschild a cumpărat Château Brane-Mouton din Pauillac redenumindu-l Mouton Rothschild. Apoi, în 1922, Baronul Philippe de Rothschild, la doar 20 de ani, se dedică complet proprietății. Drept urmare, cel mai bun 2ème cru classé din Clasificarea din 1855 intră, în 1973, în clubul exclusivist al 1er cru classé-urilor. Dar cea care a făcut să se vorbească cel mai mult despre vinurile familiei a fost Baroneasa Philippine de Mouton Rothschild, care a condus domeniul între 1988-2014.  După moartea ei, proprietățile din patrimoniul Baron Philippe de Rothschild SA -  Château Mouton Rothschild, Château Clerc Milon, Château d’Armailhac din Bordeaux, Domaine de Baronarques din Pays d’Oc, Opus One din California și Almaviva din Chile - au revenit copiilor ei: Philippe Sereys de Rothschild, Camille Sereys de Rothschild și Julien de Beaumarchais de Rothschild care își onorează moștenirea cu aceeași pasiune pentru excelență.   Vinurile de la Mouton Rothschild sunt, în mod constant, unele dintre cele mai căutate și mai scumpe din lume. În plus, vinul de top, cel ce poartă numele domeniului, este, începând din 1945, un omagiu adus artei și frumosului. Acesta este anul în care Baronul Philippe a creat o tradiție care este continuată cu sfințenie: eticheta fiecărei ediții este creată de un artist marcant. Astfel, de-a lungul timpului, pe etichetele Mouton Rothschild și-au pus semnătura, printre alții, Miró, Chagall, Braque, Picasso, Tàpies, Francis Bacon, Dali, Balthus sau Jeff Koons. 

Specificații

Țara Franţa
Punctaje/Medalii 99 Puncte James Suckling
Culoare Roşu
An 2019
Vinificare Sec
Alcool 13.5%

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Pauillac 1er Grand Cru Classé 2019
Pauillac 1er Grand Cru Classé 2019
3,950.00 lei

Cantitate:

De la același producător
Le Petit Mouton de Mouton Rothschild 2019
Château Mouton Rothschild Le Petit Mouton de Mouton Rothschild 2019
1,790.00 lei
97 Puncte James Suckling:"Un vin roșu delicios cu parfum de ...

Citește mai mult
Pauillac 1er Grand Cru Classé 2017
Château Mouton Rothschild Pauillac 1er Grand Cru Classé 2017
3,460.00 lei
98 Puncte James Suckling:"Un Mouton foarte parfumat, cu parfum ...

Citește mai mult
Aile d'Argent Bordeaux Blanc 2021
Château Mouton Rothschild Aile d'Argent Bordeaux Blanc 2021
885.00 lei
97-98 Puncte James Suckling:"Picant și complex cu buchet ...

Citește mai mult
La Cueva del Contador 2018
La Cueva del Contador 2018
Nas foarte fin și profund, de fructe roșii ...
350.00 lei
238.00 lei

Citește mai mult
toate promoțiile

© 2023 Copyright WinePoint