Comenzi telefonice: 0731 309 300 (L-V 09:00-16:00)
 
Am actualizat platforma.
Avem rugămintea să resetați parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Joseph Phelps
Insignia 2018

99 Puncte James Suckling:”Mure și ciocolată neagră cu mentă, conifer și cuișoare. De asemenea, tutun dulce, violete și flori. Un pic de grafit. Frumos și complex. Corpolent, cu tanini ultra-fini, prăfoși și sfârșit minunat, extrem de lung. Savory și rafinat. Făcut in stil clasic. Are nevoie de timp, dar este deja abordabil și superb. Unul dintre cele mai bune Insignia făcute vreodată. Viu și în schimbare permanentă. Lăsați-l cinci sau șase ani, dar este minunat și acum.”

În stoc

1,450.00 lei

De la 49.3 lei / Luna

Cantitate:

Trimite unui prieten
  

Joseph Phelps Insignia 2018

Perioada optimă de consum: 2024-2044

Producător: Joseph Phelps Vineyards - Napa Valley, California

Oenolog: Ashley Hepworth

Soi: 87% Cabernet Sauvignon, 8% Petit Verdot, 3% Malbec, 2% Cabernet Franc din viile domeniului din Napa Valley: 30% via Las Rocas (Stags Leap District), 18% via Suscol (South Napa), 18% via Yountville (Oak Knoll District), 13% via Banca Dorada (Rutherford), 7% via Barboza (Stags Leap District), 14% Home via Ranch (St. Helena)

Culoare: roșu-purpuriu închis

Miros: frumos și complex, de mure și ciocolată neagră cu mentă, conifer și cuișoare; de asemenea, tutun dulce, violete, flori și un pic de grafit

Gust: savory și rafinat, deja abordabil și superb, corpolent, cu tanini ultra-fini, prăfoși și sfârșit minunat, extrem de lung

Recomandări gastronomice: preparate picante din miel, costițe de porc sau rață, carne la grătar, brânzeturi maturate, blue cheese

Alcool: 14,5%

Temperatura de servire: 18-20°C

Maturat 24 luni în butoaie de stejar franțuzesc 100% noi.

Descrierea oenologului: ”Arome frumos parfumate de flori, fructe negre, anason și cutie de trabuce. Un vin de mare profunzime, eleganță și finețe.”
99 Puncte James Suckling și #42 în Top 100 Wines of 2021: ”Mure și ciocolată neagră cu mentă, conifer și cuișoare. De asemenea, tutun dulce, violete și flori. Un pic de grafit. Frumos și complex. Corpolent, cu tanini ultra-fini, prăfoși și sfârșit minunat, extrem de lung. Savory și rafinat. Făcut in stil clasic. Are nevoie de timp, dar este deja abordabil și superb. Unul dintre cele mai bune Insignia făcute vreodată. Viu și în schimbare permanentă. Lăsați-l cinci sau șase ani, dar este minunat și acum.”
99 Puncte Falstaff

Ediția 2016 - 99 Puncte Parker: ”De culoare roșu-purpuriu profund și nas reticent la început, are nevoie de puțină convingere pentru a-și pune în evidență parfumul fermecător de afine sălbatice, mure calde, coacăze negre, cuișoare și cedru, cu nuanțe de camfor, extract de drojdie, delicatese din carne și violete confiate. Textură foarte fin granulată și prospețime impecabilă, cu sfârșit extraordinar de lung.”

                   - 98 Puncte James Suckling

Producător

Joseph Phelps Vineyards, o afacere de familie, cu vii și crame atât în Napa Valley cât și pe coasta vestică a Sonomei, a fost cumpărată în iunie 2022 de grupul LVMH. Podgoria a fost înființată în 1973 de Joseph Phelps, un antreprenor de succes în domeniul construcțiilor. Totul a pornit cu o fermă pe care a cumpărat-o în Napa Valley. În următorii 42 de ani a devenit una dintre cele mai respectate figuri din industria vinului californian. Fiul său, Bill Phelps, s-a alăturat afacerii în 1998, după o carieră de succes în avocatură. El a continuat să conducă domeniul cu aceeași pasiune pentru excelență. Alături de Bill au lucrat cele trei fiice ale sale, Leslie, Laurie și Lynn. Începând din 2016, li s-a alăturat și a treia generație a familiei, prin Elizabeth Neuman și Will Phelphs. Cu toții au fost dedicați păstrării moștenirii lăsate de Joe Phelps, continuând să producă vinuri situate constant în elita mondială. 
”Joseph Phelps a fost unul dintre marii vizionari din Napa Valley. A lăsat o moștenire de o calitate extraordinară.”- Robert M. Parker, Jr.

Specificații

Țara SUA
Punctaje/Medalii 99 Puncte James Suckling
Culoare Roşu
An 2018
Vinificare Sec
Alcool 14.5%

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Insignia 2018
Insignia 2018
1,450.00 lei

Cantitate:

De la același producător
Cabernet Sauvignon 2018
Joseph Phelps Cabernet Sauvignon 2018
480.00 lei
96 Puncte James Suckling:"Buchetul foarte frumos de mure, ...

Citește mai mult
Insignia 2016
Joseph Phelps Insignia 2016
1,450.00 lei
99 Puncte Parker:"De culoare roșu-purpuriu profund și ...

Citește mai mult
Furore Rosso 2021
Furore Rosso 2021
Buchet foarte proaspăt, floral, fructat și curat...
130.00 lei
91.00 lei

Citește mai mult
toate promoțiile

© 2024 Copyright WinePoint