Actualizam platforma, ne cerem scuze pentru eventuale neplaceri cauzate!

Livrare GRATUITĂ prin curier în toată ţara la comenzi mai mari de 200 lei. 20 lei pentru comenzi mai mici de 200 lei.
Comenzi urgente: Cluj-Napoca - 300 lei (Tel: 0731 309 300) Bucureşti - 500 lei (Tel: 0720 056 116) Timişoara - 300 lei (Tel: 0771 154 786)
Am actualizat platforma.
Avem rugamintea sa resetati parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Blanc de Blancs Grand Cru Brut

”Mai echilibrat și mai complet decât Extra Brut-ul. Parfum de lămâie și grapefruit, echilibru extraordinar și foarte aromat pe palatin. Elegant, neted și plin de farmec, cu aciditate frumoasă.” 

În stoc

195.00 lei

Cantitate:

Trimite unui prieten
  

Champagne Legras & Haas Blanc de Blancs Grand Cru Brut 

Producător: Champagne Legras & Haas - Chouilly 

Soi: 100% Chardonnay - struguri culeși manual

Culoare: galben-auriu, cu perlaj fin și persistent

Miros: parfum frumos de flori albe (caprifoi, soc), lămâie, grapefruit și crustă de pâine, cu note minerale

Gust: proaspăt, elegant și lung, cu aciditate puternică, onctuos la mijlocul evoluției pe palatin și arome expresive de caprifoi, citrice, soc, pere; final proaspăt și persistent

Recomandări gastronomice: începând de la aperitiv, poate acompania o întreagă masă cu preparate din legume sau pește la grătar 

Alcool: 12,5%

Temperatura de servire: 8-10°C

Una dintre cele mai frumoase expresii ale terroir-ului de Chouilly. Fermentat în inox și maturat minimum 36 luni pe drojdii.

91 Puncte James Suckling: ”Mai echilibrat și mai complet decât Extra Brut-ul. Parfum de lămâie și grapefruit, echilibru extraordinar și foarte aromat pe palatin. Elegant, neted și plin de farmec, cu aciditate frumoasă.” 

*** 

Champagne Legras & Haas a fost înființată în 1991, dar familia Legras are în spate o tradiție de șapte generații. François Legras și Brigitte Haas s-au întâlnit în 1967, iar pasiunea lor comună pentru vinul din Champagne i-a făcut să demareze acest proiect. François a crescut și a lucrat de mic în viile familiei, situate la Chouilly, într-o zonă splendidă din Épernay, la extremitatea nordică a Côte des Blancs. Astăzi, proprietatea se întinde pe 17 ha și este condusă de cei trei frați, Rémi, Olivier și Jérôme Legras. Ei produc cca 150.000 sticle pe an, pentru care folosesc cei mai buni struguri. Restul recoltei este vândută unor case mari.

De ce este șampania Legrand & Haas specială? Pentru că, așa cum spune Jean Batilliet în Sommelier International: ”Calitatea rezultă dintr-o abordare aproape minimalistă care nu se supune tendințelor. Unul dintre vinuri le exprimă întreaga filosofie: Exigence (exigență). Născută în 1991, casa Legras & Haas și-a construit rapid o reputație de rigoare, constanță și excelență.” Sau, în cuvintele lui Rémi Legras: ”Stilul nostru rezultă din însumarea unor lucruri mici care ne aparțin. Noi perpetuăm gesturi precise. Această atenție specială acodată detaliilor este emblema noastră.”

 

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Blanc de Blancs Grand Cru Brut
Blanc de Blancs Grand Cru Brut
195.00 lei

Cantitate:

De la același producător
Intuition Brut
Intuition Brut
185.00 lei
”O șampanie foarte plăcută la gust, cu ar...
Rosé Brut
Rosé Brut
195.00 lei
”O șampanie de culoarea portocalelor roșii...
Blanc de Blancs Grand Cru Brut
Blanc de Blancs Grand Cru Brut
195.00 lei
”Mai echilibrat și mai complet decât ...
Puglia Pack
Puglia Pack
1. Montedidio Compagnia Siciliana 1921 Nero d'...
549.00 lei
494.10 lei
toate promoțiile

© 2021 Copyright WinePoint