Actualizam platforma, ne cerem scuze pentru eventuale neplaceri cauzate!

Livrare GRATUITĂ prin curier în toată ţara la comenzi mai mari de 200 lei. 20 lei pentru comenzi mai mici de 200 lei.
Comenzi urgente: Cluj-Napoca - 300 lei (Tel: 0731 309 300) Bucureşti - 500 lei (Tel: 0720 056 116) Timişoara - 300 lei (Tel: 0771 154 786)
Am actualizat platforma.
Avem rugamintea sa resetati parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Exigence Nr. 9 Grand Cru Brut

”Arome bogate de smochine, curmale, fagure de miere, turtă dulce și alune. Corpolent, cu perlaj elegant, iar pe palatin este aromat și vinos. Bogat, cu arome de toast și sfârșit crocant. Un pic închis la sfârșit. De ce să mai așteptați? Beți-l acum.”

În stoc

320.00 lei

Cantitate:

Trimite unui prieten
  

Champagne Legras & Haas Exigence Nr. 9 Grand Cru Brut

Producător: Champagne Legras & Haas - Chouilly 

Soi: 50% Chardonnay Grand Cru din Chouilly, 50% Pinot Noir Grand Cru din Ay - struguri culeși manual

Culoare: galben-auriu, cu perlaj fin și persistent

Miros: proaspăt, cu o avalanșă de arome: citrice (lămâie, grapefruit), alune proaspete, mango, mere, brioșă și note minerale

Gust: puternic și complex, dar și proaspăt și mătăsos, opulent, structurat și corpolent, cu o mineralitate pronunțată, aproape salină, aciditate vioaie și echilibrată și sfârșit lung, foarte frumos 

Recomandări gastronomice: pește gras, crustacee, brânzeturi moi

Temperatura de servire: 8-10°C

Număr de sticle produse: 5.950

Descrierea producătorului: ”Cuvée Exigence este un cupaj strălucit, simbol al îndrăznelii și rigorii. Născut din recolte de Pinot Noir din Ay și Chardonnay din Chouilly, vinul reinventează complexitatea aromatică și își trage originea nu de la un an ci de la apartenența geografică. Un vin atemporal, suav și care se bea cu o plăcere incredibilă: o invitație lansată colecționarilor de șampanie. Păstrați-l între 5 și 15 ani și vă va oferi o recompensă foarte frumoasă.” 

94 Puncte James Suckling: ”Arome bogate de smochine, curmale, fagure de miere, turtă dulce și alune. Corpolent, cu perlaj elegant, iar pe palatin este aromat și vinos. Bogat, cu arome de toast și sfârșit crocant. Un pic închis la sfârșit. De ce să mai așteptați? Beți-l acum.”

*** 

Champagne Legras & Haas a fost înființată în 1991, dar familia Legras are în spate o tradiție de șapte generații. François Legras și Brigitte Haas s-au întâlnit în 1967, iar pasiunea lor comună pentru vinul din Champagne i-a făcut să demareze acest proiect. François a crescut și a lucrat de mic în viile familiei, situate la Chouilly, într-o zonă splendidă din Épernay, la extremitatea nordică a Côte des Blancs. Astăzi, proprietatea se întinde pe 17 ha și este condusă de cei trei frați, Rémi, Olivier și Jérôme Legras. Ei produc cca 150.000 sticle pe an, pentru care folosesc cei mai buni struguri. Restul recoltei este vândută unor case mari.

De ce este șampania Legrand & Haas specială? Pentru că, așa cum spune Jean Batilliet în Sommelier International: ”Calitatea rezultă dintr-o abordare aproape minimalistă care nu se supune tendințelor. Unul dintre vinuri le exprimă întreaga filosofie: Exigence (exigență). Născută în 1991, casa Legras & Haas și-a construit rapid o reputație de rigoare, constanță și excelență.” Sau, în cuvintele lui Rémi Legras: ”Stilul nostru rezultă din însumarea unor lucruri mici care ne aparțin. Noi perpetuăm gesturi precise. Această atenție specială acodată detaliilor este emblema noastră.”

 

 

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Exigence Nr. 9 Grand Cru Brut
Exigence Nr. 9 Grand Cru Brut
320.00 lei

Cantitate:

De la același producător
Intuition Brut
Intuition Brut
185.00 lei
”O șampanie foarte plăcută la gust, cu ar...
Rosé Brut
Rosé Brut
195.00 lei
”O șampanie de culoarea portocalelor roșii...
Blanc de Blancs Grand Cru Brut
Blanc de Blancs Grand Cru Brut
195.00 lei
”Mai echilibrat și mai complet decât ...
”Overture” 2020
”Overture” 2020
A doua etichetă a domeniului, vinul este complex,...

Citește mai mult
Aszú 6 Puttonyos 2013
Aszú 6 Puttonyos 2013
Un vin de desert extraordinar! Aciditate marcantă...

Citește mai mult
Blanco 2020
Blanco 2020
Proaspăt, mineral, mătăsos și echilibrat, cu a...

Citește mai mult
Veneto Pack
Veneto Pack
1. Tenuta Sant'Antonio Scaia Garganega-Chardon...
559.00 lei
503.10 lei
toate promoțiile

© 2021 Copyright WinePoint