Mai multe informații

1. Montedidio Compagnia Siciliana 1921 Nero d'Avola "Real Academia" 2017

97 Puncte Luca Maroni: "Parfum elegant și delicat de fructe negre. Pe palatin, este la fel de elegant, proaspăt, complex și echilibrat, cu aciditate frumoasă și arome de dude negre, lemn dulce, afine și coacăze negre. Sfârșit persistent."

Montedidio Compagnia Siciliana 1921 Nero d'Avola "Real Academia" 2017

2. Varvaglione Papale Linea Oro Primitivo di Manduria 2017

97 Puncte Luca Maroni Caracterul și căldura vinului din Puglia la superlativ! Dacă vă plac vinurile bogate, corpolente și catifelate, acesta e vinul. Parfum vanilat, picant, pe note de prune, fructe de pădure, cireșe coapte, cicocolată neagră. În gură, caracterul picant al soiului se împletește cu complexitatea, textura superbă și intensitatea fructului. Un vin profund și seducător, de o mare prospețime.

Varvaglione ”Papale Linea Oro” Primitivo di Manduria 2017

3. Varvaglione ”Cosimo” Collezione Privata Primitivo di Manduria 2016

5. Grappoli, Bibenda Deosebit de elegant și puternic, cu o tipicitate evidentă și minunate arome de fructe roșii coapte, coacăze negre, piper negru și nuci. Impresionant de concentrat și dens, ”dulce” fără a fi greoi. Prospețimea și aciditatea te invită să iei încă o gură. Se remarcă postgustul persistent, echilibrul și structura care-l recomandă pentru învechire.

4. Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2018

97 Puncte Luca Maroni Nas proaspăt, care debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte,  cireșe negre) și condimente. Gust savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele. Sfârșit persistent și aromat.

Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2018

5. Montemajor ”Equinox ” Aglianico Rosso Amabile IGT 2019

98 Puncte Luca Maroni Miros intens, cu note florale, de cireșe, fructe roșii și mirodenii. Gust proaspăt, bogat, catifelat și echilibrat, cu structură frumoasă și arome de fructe roșii și mirodenii. Postgust persistent.

6. Montedidio ”Amor” Syrah 2019

97 Puncte Luca Maroni Parfum seducător de fructe roșii și negre (fructe de pădure, cirese negre, prune, afine), lemn dulce, vanilie și o adiere de violete. Gust delicat și proaspăt, cu corp mediu, tanini fini și sfârșit lung.

Montedidio ”Amor” Syrah 2019

2 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

De la același producător

  Produse noi

  mai mult

  Oferte speciale

  Toate promoțiile

  Wishlist

  Nici un produs