Comenzi telefonice: 0731 309 300 (L-V 09:00-16:00)
 
Am actualizat platforma.
Avem rugămintea să resetați parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont
PROMO

1,478.00 lei
1,330.20 lei

De la 45.23 lei / Luna

Cantitate:

Trimite unui prieten
  
1. Champagne de Venoge Cordon Bleu Extra Brut
92 Puncte Parker: ”La fel ca Brut-ul, De Venoge NV Cordon Bleu Extra-Brut este un asamblaj de 50% Pinot Noir, 25% Pinot Meunier, 25% Chardonnay din aproximativ 20 de sate diferite. Această șampanie a fost degorjată după cinci ani, cu un dozaj de 3,5 g/l. Are o culoare intensă de citrice și se deschide cu un buchet uimitor de dens, proaspăt și complex cu note de fructe albe coapte, brioșă, miere turcească, migdale și calcar ud. Pe palatin, este pură, proaspătă și intensă, extraordinar de elegantă și fină, dar, în același timp, destul de opulentă și complexă în sfârșitul în care apar și câteva note de ciocolată After Eight împletite cu arome de lămâie. O șampanie excelentă din gama Cordon Bleu, pe care mi-ar place s-o beau alături de stridii și fructe de mare.”

2. Champagne de Venoge Princes Extra Brut NV
93 Puncte Parker: ”Princes Extra Brut NV este un asamblaj clasic de o treime Pinot Noir (din Hautvillers și Les Riceys), o treime Chardonnay (din Monthelon și Grauves) și o treime Pinot Meunier (din Chigny). Vinul se deschide cu arome foarte frumoase de fruct și o prospețime plăcută în nasul elegant și bine-definit. Proaspăt, foarte delicat, pur și sărat pe palatin, cu un perlaj frumos și sfârșit lung și mineral, dominat de Chardonnay. Un aperitiv minunat, cu postgust lung și complex, așa că puteți continua să-l beți și cu primele preparate. Merge chiar și după cină, pentru că avem de-a face cu o șampanie răcoroasă, făcută ca la carte și cu sfârșit enorm de lung.”

3. Champagne Xavier Alexandre Sélection Brut
Cuvée-ul Sélection Brut întruchipează spiritul Casei Xavier Alexandre. Se deschide cu un parfum elegant și proaspăt, pe note lactice de frișcă. Perlaj cremos, cu bule medii. În gură, atac amplu, cu un echilibru perfect între fructuozitatee, rotunjime și finețea aromelor. Sfârșit proaspăt și generos.

4. Champagne Xavier Alexandre Blanc de Blancs Brut 2014
Parfum subtil, delicat și floral, cu note de pere galbene proaspete. Perlajul este cremos, cu bule fine. Gust elegant, amplu, vioi și echilibrat, cu arome de citrice și de struguri Chardonnay copți și suculenți, împletite cu ușoare note florale.

5. Champagne Delamotte Brut
91 Puncte James Suckling: ”Nas de o opulență impresionantă, cu arome ușor afumate și note de migdale, savory, dulci și de pâine. Pe palatin, este proaspătă, suculentă și fină, cu arome de citrice. Va ține mult timp.” 

6. Champagne Delamotte Blanc de Blancs
93 Puncte Parker: ”Ultima ediție a acestei șampanii se bea cu foarte multă plăcere și oferă arome de fructe proaspete de livadă și coajă de lămâie împletite cu aluzii de pâine proaspătă și pietre ude. Cu corp mediu spre plin, moale și precisă, cu aciditate vivace, accente de cretă și sfârșit sec, aceasta este o șampanie rafinată, impecabilă, care se va putea bea mulți ani de acum încolo.”

Specificații

Țara Franţa

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Champagne Pack
Champagne Pack
1,478.00 lei
1,330.20 lei

Cantitate:

The Pict 2019
Torbreck Vintners The Pict 2019
95 Puncte Wine Enthusiast"A strong vintage with more juicy ...

Citește mai mult
The Gask Shiraz 2021
Torbreck Vintners The Gask Shiraz 2021
96+ Puncte Parker"The 2021 The Gask is 100% Shiraz ...

Citește mai mult
Le Blanc du Château Prieuré-Lichine 2018
Le Blanc du Château Prieuré-Lichine 2018
Un vin alb rar, o mică bijuterie produsă du...
195.00 lei
156.00 lei

Citește mai mult
toate promoțiile

© 2024 Copyright WinePoint