Comenzi telefonice: 0731 309 300 (L-V 09:00-16:00)
 
Am actualizat platforma.
Avem rugămintea să resetați parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Club Wine POint

CLUBUL WINE POINT

Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos, pentru a înțelege cum puteți deveni membru al Clubului Wine Point și care sunt avantajele de care veți beneficia.

Ce beneficii am ca membru?

După prima achiziție online, deveniți automat membru al Clubului. Începând cu a doua achiziție acumulați puncte pe care le puteți folosi pentru a economisi bani la următoarea tranzacție. De asemenea, veți fi informat despre noile produse și despre evenimentele organizate de Wine Point.

Cine poate deveni membru?

Orice persoană care a împlinit 18 ani, odată cu prima cumpărătură de minimum 100 lei.

Membrii Clubului Wine Point nu trebuie să plătească nicio taxă/cotizație.

Ce informații trebuie să furnizați?

Date de contact exacte și complete, inclusiv o adresă unică de email. Wine Point asigură confidențialitatea deplină a acestor informații.

Cum acumulez puncte?

Punctele se câștigă cumpărând de pe site-ul www.winepoint.ro. Câștigați puncte la fiecare produs cumpărat.

Un punct = 0,50 bani

Fiecare 100 lei cheltuiți vă aduc 20 puncte, adică 10 lei.

Punctele acumulate pot fi folosite la orice achiziție ulterioară - nu obligatoriu la tranzacția imediat următoare. Toate achizițiile ulterioare vă aduc puncte care se cumulează. Dumneavoastră decideți când vreți să le folosiți.

În cazul în care returnați un produs pentru care ați acumulat puncte, ele vă vor fi șterse din cont.

Ne rezervăm dreptul de a schimba valoarea punctelor,iar modificările vă vor fi aduse la cunoștință.

Începeți să colecționați puncte acum!

Cum beneficiez de puncte?

Fiecare punct valorează 50 de bani.

Cheltuiți toate punctele deodată sau în mai multe tranșe, decizia vă aparține!

Cum strâng puncte la o comandă?

În momentul în care comanda a fost finalizată, ea va apărea pe pagina de fidelizare. După confirmarea plății comenzii respective, în dreptul ei va apărea totalul de puncte acumulate în urma efectuării comenzii.

Punctele nu au valoare în bani și nu pot fi transferate sau rambursate.

În cazul în care valoarea cumpărăturii depășește valoarea punctelor pe care le aveți, va trebui să achitați diferența în momentul efectuării tranzacției.

Dacă ați plătit în întregime cu punctele acumulate, nu mai acumulați puncte pentru tranzacția respectivă. În cazul în care ați plătit atât cu puncte cât și cu bani, veți acumula puncte numai pentru suma în bani.

Punctele nu pot fi folosite pentru a acoperi cheltuielile de transport.

Cât timp sunt valabile punctele?

Punctele dumneavoastră sunt valabile un (1) an din momentul în care le-ați acumulat. Dacă nu folosiți punctele pe parcursul unui an de la acumularea lor sau dacă nu cumpărați nimic pe parcursul unui an, pierdeți toate punctele accumulate.

Cum poate Wine Point să-mi anuleze calitatea de membru?

Wine Point, poate să vă anuleze unilateral calitatea de membru din orice motiv, cu sau fără explicații. Iată câteva exemple pentru care vi se poate anula calitatea de membru (lista nu este completă):

- nu ați respectat termenii și condițiile de față

- vă folosiți de mai multe conturi sau de conturi frauduloase

- informațiile pe care ni le-ați oferit pentru a vă deschide contul sunt incorecte sau incomplete

- ați încercat să modificați metoda de recompensare presupusă de calitatea de membru în orice mod nestipulat explicit în termenii și condițiile de față

În cazul în care Wine Point vă anulează calitatea de membru, toate punctele din contul dumneavoastră vor fi anulate și ne rezervăm dreptul de a vă împiedica să redeveniți membru ulterior.

Răspunderea pentru defecțiuni tehnice

Wine Point va face demersurile necesare pentru a se asigura că schimbul de recompense și informații se face la timp.

Wine Point nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele pierderi pe care le suferiți din cauza unor defecțiuni tehnice sau din cauză că sistemul nu vă este accesibil.

Ce se întâmplă dacă Wine Point pune capăt acestui program de recompensare?

Wine Point își rezervă dreptul de a încheia acest program de recompensare în orice moment, anunțându-vă în scris despre aceasta.

În cazul în care Wine Point decide să încheie programul de recompensare, aveți la dispoziție 30 de zile pentru a folosi punctele de care dispuneți la momentul respectiv.

Cum poate Wine Point să modifice acest program?

Wine Point își rezervă dreptul de a modifica acest program în orice moment, înainte de a-i anunța pe membri. Orice eventuale modificări vor fi anunțate pe www.winepoint.ro.

Pentru vinurile aflate în promoție, NU se acumulează puncte!

 

În cazul în care nu veți fi de acord cu modificările efectuate, vă puteți retrage imediat din program trimițând un email la office@winepoint.ro. Dacă veți face uz de dreptul de a vă retrage, aveți la dispoziție 30 de zile pentru a folosi punctele de care dispuneți. După expirarea acestui termen, Wine Point vă va închide contul, anulând eventualele puncte rămase.

© 2024 Copyright WinePoint