Livrare GRATUITĂ prin curier în toată ţara la comenzi mai mari de 200 lei. 20 lei pentru comenzi mai mici de 200 lei.
Comenzi urgente: Cluj-Napoca - 300 lei (Tel: 0731 309 300) Bucureşti - 500 lei (Tel: 0720 056 116) Timişoara - 300 lei (Tel: 0771 154 786)
Am actualizat platforma.
Avem rugămintea să resetați parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Italesse
Etoilé Sparkle Excellence - set de 6 pahare pentru vin spumant

Un pahar cu picior de proporţii perfect studiate şi echilibrate, caracterizat de o cupă mare care aminteşte la bază de cupele tradiţionale de şampanie, în timp ce înălţimea este inspirată de forma "flute". Acest pahar din cristal suflat cu gura şi lucrat cu mâna este extraordinar de uşor, elegant şi uşor de utilizat.Şapte puncte tăiate cu laser care favorizează perlajul de manieră excepţională. Conceput special pentru a potenţa proprietăţile organoleptice şi olfactive ale vinurilor spumante produse prin metoda Champenoise şi ideal pentru degustarea vinurilor din Trento DOC. 

În stoc

1,170.00 lei

De la 39.78 lei / Luna

Cantitate:

Trimite unui prieten
  

Italesse Etoilé Sparkle Excellence - set de 6 pahare pentru vin spumant
Designer: Luca Bini
Material: sticlă cristalină (cristal) suflată cu gura şi lucrată manual
Descriere: Un pahar cu picior de proporţii perfect studiate şi echilibrate, caracterizat de o cupă mare care aminteşte la bază de cupele tradiţionale de şampanie, în timp ce înălţimea este inspirată de forma "flute". Acest pahar din cristal suflat cu gura şi lucrat cu mâna este extraordinar de uşor, elegant şi uşor de utilizat. Şapte puncte tăiate cu laser care favorizează perlajul de manieră excepţională. Conceput special pentru a potenţa proprietăţile organoleptice şi olfactive ale vinurilor spumante produse prin metoda Champenoise şi ideal pentru degustarea vinurilor din Trento DOC. 
Dimensiuni
Înălțime: 230 mm
Diametru maxim: 98 mm
Greutate: ~104 gr
Capacitate: 480 cc

Producător

Italesse, companie înființată în 1979, s-a impus din start pe piața high-end a paharelor, sticlelor și carafelor din cristal și sticlă, fiind preferată de unii dintre cei mai mari producători de vinuri și șampanie din întreaga lume. Veuve Cliquot, Laurent Perrier, Mumm, Ferrari, Absolut, Heineken sunt doar câțiva dintre cei care au ales Italesse pentru sticlăria lor personalizată, devenind cei mai buni promotori ai brandului.

Sesizând potențialul uriaș din sectorul HoReCa, Italesse l-a cucerit rapid prin crearea unor produse premium destinate pieței medii și high-end care vizează atât forma cât și utilitatea,fiind obținute din materiale revoluționare, prin tehnologii inovative. Nu în ultimul rând, au contat produsele colorate și formele ergonomice. 

Un succes la fel de mare a fost și intrarea pe piața de retail, în 2007. Formele create cu un deosebit simț artistic au atras imediat marele public.

Pentru a-și completa oferta și expansiunea, în 2012, Italesse a cumpărat Velvet Glass International, unul dintre cei mai mari producători de sticle cu design de lux. Astfel, a reușit să răspundă nevoii de recipiente de lux a producătorilor de băuturi, ulei sau oțet.

Astăzi, Italesse are filiale în peste 80 de țări precum Italia, Franța, Spania și multe altele. O pondere importantă o au și țările din Orientul Îndepărtat și cel Mijlociu, care pun un accent deosebit pe serviciile de ospitalitate.

Compania produce peste 3 milioane de pahare pe an, care se vând în peste 400 de magazine.

Accentul pus pe design și calitate face ca Italesse să fie și acum, după mai bine de 30 de ani, un punct de referință pentru cei mai importanți producători de vin și șampanie, precum și pentru cele mai exclusiviste restaurante, winebar-uri, hoteluri și cluburi din întreaga lume.

Iar noi, Wine Point, ne bucurăm că putem aduce paharele Italesse în casele iubitorilor de vin din România.

Specificații

Țara Italia

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Etoilé Sparkle Excellence - set de 6 pahare pentru vin spumant
Etoilé Sparkle Excellence - set de 6 pahare pentru vin spumant
1,170.00 lei

Cantitate:

De la același producător
Récolte 1999 - 0.7L
Armagnac Delord Récolte 1999 - 0.7L
Nas elegant şi intens, cu note de mere ...

Citește mai mult
Récolte 1998 - 0.7L
Armagnac Delord Récolte 1998 - 0.7L
Buchet intens de vanilie, sirop de ...

Citește mai mult
Récolte 1997 - 0.7L
Armagnac Delord Récolte 1997 - 0.7L
Nas uşor dulce de portocale confiate ...

Citește mai mult
”Signature A” Premier Cru Brut 2010
”Signature A” Premier Cru Brut 2010
Nas elegant, proaspăt și fin, cu note delic...
255.00 lei
229.50 lei

Citește mai mult
toate promoțiile

© 2022 Copyright WinePoint