Comenzi telefonice: 0731 309 300 (L-V 09:00-16:00)
 
Am actualizat platforma.
Avem rugămintea să resetați parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Despre noi

La Wine Point găsiți cea mai bună selecție de vinuri de import – producători renumiți, dar și crame-butic din Franța, Italia, Spania, Austria sau Germania și Lumea Nouă. Sute de vinuri și peste 70 de șampanii la prețuri corecte! Depozite și birouri în Cluj-Napoca, București și Timișoara. Livrăm rapid în toată țara, iar transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 RON.
Pentru a vă face experiența și mai atrăgătoare, înscrieți-vă în Clubul Wine Point - la fiecare achiziție online, veți acumula puncte care vă ajută să economisiți bani la următoarea tranzacție!
Punctele noastre forte sunt valoarea selecției, prețul competitiv și, bineînțeles, calitatea serviciului. Am ales numai vinuri premiate și reprezentative pentru țara, regiunea, soiul sau oenologul respectiv. La noi, vinul costă atât cât costă peste tot în lume. În funcție de volume, obținem prețuri mai mari sau mai mici, dar ne străduim să vă oferim cel mai bun preț posibil. Nu ezitați să verificați prețurile medii pe www.winesearcher.com.
Credem în puncte și medalii, dar, mai ales, în autoritatea celor care le acordă: Robert E. Parker, The Wine Advocate, Jancis Robinson, Steven Tanzer, Decanter, The Wine Spectator, The Wine Enthusiast, Gilbert & Gaillard, Bettane et Desseauve, marile concursuri naționale și internaționale ș.a. Nu le tratăm cu titlu absolut, dar le considerăm un reper convenabil pentru a întocmi o selecție care să ofere calitate, fie că e vorba de un Château sau de un vin de nișă.
Chiar dacă pentru mulți vinul rămâne o băutură, pentru noi, el este în primul rând un capitol de cultură. De aceea, am tradus, într-o altă asociere, ”Povestea vinului” de Hugh Johnson și ”Degustarea vinului” de Jancis Robinson, două cărți de căpătâi pentru orice pasionat de vin.
Vom continua să contribuim la dezvoltarea culturii vinului în România atât prin noi traduceri cât și prin evenimentele noastre extraordinare. Nu în ultimul rând, vă vom oferi informaţii corecte care să vă ajute să ieșiți singuri din confuzia pieței noastre, învățând să alegeți un vin bun la prețul corect.
Vă invităm să descoperiți o selecție unică în România, care a intrat deja pe listele celor mai cunoscute restaurante și baruri din întreaga țară,
Ciprian și Maia Banciu

© 2024 Copyright WinePoint