Comenzi telefonice: 0731 309 300 (L-V 09:00-16:00)
 
Am actualizat platforma.
Avem rugămintea să resetați parola contului Dvs.

Contul meu

Creează cont

Cum se livrează?

Cum se livrează?


Ne dorim să vă ținem la curent cu cele mai recente măsuri fiscale adoptate de Guvernul României, prin intermediul Legii nr. 296 din 26 octombrie 2023, ce se vor aplica începând cu data de 11 noiembrie 2023.

Modificările vizează achitarea contravalorii rambursului în numerar pentru serviciile de curierat pe teritoriul României:
  • Destinatarii persoane juridice vor putea achita maximum 1.000 RON, în numerar, la curierul DPD sau în rețeaua de oficii DPD.
  • Destinatarii persoane fizice vor putea achita maximum 5.000 RON, în numerar, la curierul DPD sau în rețeaua de oficii DPD.

Limita plăților folosind cardul bancar rămâne neschimbată: 
  • 5.000 RON pentru destinatarii persoane juridice
  • 10.000 RON pentru destinatarii persoane fizice.
 

WINE POINT livrează în toată țara, direct din depozitul propriu. Durata de livrare variază în funcție de modalitatea de plată aleasă. În cazul plăților efectuate prin transfer bancar, livrarea se face numai după ce banca a confirmat plata integrală.

Toate comenzile se confirmă prin e-mail.

Taxa de livrare

Livrarea prin curierat rapid este GRATUITĂ pentru toate comenzile a căror valoare depășește 200 Ron. Pentru comenzi mai mici de 200 RON, taxa este de 20 RON.

De asemenea, livrăm GRATUIT, în aceeași zi, pentru comenzi plasate la Cluj-Napoca, București și Timișoara până la orele 15:00! Comenzi minime: Bucureşti - 500 lei (Tel: 0720 056 116), Cluj-Napoca - 300 lei (Tel: 0731 309 300), Timişoara - 300 lei (Tel: 0771 154 786).

Cei grăbiți pot ridica produsele direct de la depozitele noastre din Cluj-Napoca: Calea Baciului nr. 1-3, București: Aleea Teisani 125, sector 1 și Timișoara: Calea Martirilor Nr. 89A.

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați: Cluj-Napoca - 0264-449795 sau office@winepoint.ro, București - 0720 056116 și Timișoara - Tel: 0771154786.

”Fiind o perioadă foarte aglomerată, serviciul de livrări rapide în Cluj-Napoca, București și Timișoara se suspendă pe perioada Sărbătorilor!”

Livrare prin curier rapid – DPD: Comenzile înregistrate de luni până vineri, până la ora 15:00, vor fi predate curierului în aceeași zi. Comenzile efectuate după ora 15:00 vor fi predate curierului în următoarea zi lucrătoare. Serviciul este valabil pentru produsele aflate în stoc.

Pe timpul transportului, toate produsele sunt asigurate de companie. Durata de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și de locația destinatarului. WINE POINT nu compensează întârzierile. Nicio comandă nu poate fi anulată din cauza întârzierii la livrare. Totuși, dacă livrarea întârzie mai mult de 3 zile, în condițiile în care adresa indicată e corectă, comanda poate fi anulată și vi se va returna întreaga sumă achitată, fără alte daune.

În cazul în care întârzierea se datorează faptului că adresa indicată e greșită sau clientul a fost de acord cu întârzierea, comanda nu poate fi anulată și nu se acordă nicio compensare.

WINE POINT nu răspunde pentru întârzierile datorate înscrierii greșite, de către client, a informațiilor de livrare și a datelor sale de contact. În această situație, clientul nu poate cere anularea comenzii, iar definitivarea ei va fi stabilită cu firma care face livrarea.

În cazuri independente de voința noastră sau a transportatorului – condiții meteo nefavorabile, cazuri de forță majoră - durata timpului de livrare poate crește și vă vom informa prin email sau telefon.

Vă rugăm să verificați produsele la livrare, în prezența reprezentantului transportatorului și să ne informați pe foaia de însoțire a mărfii în legătură cu eventualele produse deteriorate sau lipsă la livrare. Pentru a beneficia de compensare, declarația de daune sau lipsuri trebuie să ne parvină în 48 de ore.

WINE POINT își rezervă dreptul de a nu accepta comenzi de la anumiți clienți și livrări către anumite adrese.

© 2024 Copyright WinePoint